Culinar

Ghiveci călugăresc de post, după rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Ghiveci călugăresc de post, după rețeta lui Radu Anton Roman

Suntem în Post și avem nevoie de rețete delicioase din ingrediente de origine vegetală pentru a trece mai ușor pentru...

(P) Veganismul, o alimentație bogată în nutrienți de calitate
Advertorial

(P) Veganismul, o alimentație bogată în nutrienți de calitate

Încercăm în permanență să găsim modalități de a crea noi obiceiuri sănătoase cu rezultate pozitive asupra sănătății, fie că vorbim...

(P) Binecuvântat de Vinalia
Advertorial

(P) Binecuvântat de Vinalia

Acum 10 ani, când am descoperit acest loc binecuvântat, nu știam decât că vreau să găsesc o podgorie pentru a...

(P) Cu lingura la ataaac! LINO LADA îți vine de hac!
Advertorial

(P) Cu lingura la ataaac! LINO LADA îți vine de hac!

”Aș mânca ceva dulce”. De câte ori ai spus acest lucru în ultima lună, să zicem? Bine, sunt și persoane...

Zacuscă de vinete. Rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Zacuscă de vinete. Rețeta lui Radu Anton Roman

Zacusca este unul dintre preparatele culinare nelipsite din cămara românilor. Noi nu credem că există om pe lume care să...

(P) Paradisul dorinţelor dulci
Advertorial

(P) Paradisul dorinţelor dulci

De câte ori te-ai gândit care ar putea fi desertul potrivit pentru invitaţii tăi? De câte ori ţi-ai dorit ca...

Rețeta originală de magiun de prune a Sandei Marin
Culinar

Rețeta originală de magiun de prune a Sandei Marin

Pe cei mai mulți dintre noi, magiunul (sau podvila, cum se i zice prin zona Moldovei) ne duce cu gândul...

(P) Descoperă ceaiurile Evolet Selection și pornește într-o călătorie a simțurilor, din confortul casei tale
Advertorial

(P) Descoperă ceaiurile Evolet Selection și pornește într-o călătorie a simțurilor, din confortul casei tale

Gusturile de acasă sunt adânc înrădăcinate în mentul fiecăruia dintre noi, iar acasă este mai mult decât un loc, este...

(P) Ritualul perfect pentru o cafea
Advertorial

(P) Ritualul perfect pentru o cafea

Pe vremuri cafeaua se savura, timpul acordat acestui tabiet era bine dozat și îndelung apreciat. Mai nou, bem cafeaua pe...

(P) Herbalife Nutrition reinventează gătitul
Advertorial

(P) Herbalife Nutrition reinventează gătitul

Herbalife Nutrition te invită să iei parte la o aventură culinară și să descoperi aromele Europei și Africii. Lasă-te inspirat...

(P) Uită ce credeai despre margarină!
Advertorial

(P) Uită ce credeai despre margarină!

De ce se ferește multă lume de margarină? Ce temeri fondate există și ce sunt deja mit sau prejudecată? Cât...

Dulceață de nuci verzi, rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Dulceață de nuci verzi, rețeta lui Radu Anton Roman

Dulceața de nuci verzi este o adevărată delicatesă culinară. Gustul fin și inconfundabil al dulceței și textura nucilor plasează acest...

Rețeta originală de pandișpan pufos a Sandei Marin
Culinar

Rețeta originală de pandișpan pufos a Sandei Marin

Vă mai aduceți aminte de pandișpanul pufos și delicios pe care vi-l pregăteau bunicile și mamele în copilărie? Pandișpanul este...

(P) Îți place să gătești? Aceste băuturi alcoolice pot fi ingredientul secret al rețetelor tale! 
Advertorial

(P) Îți place să gătești? Aceste băuturi alcoolice pot fi ingredientul secret al rețetelor tale! 

Mâncarea și băutura au făcut întotdeauna casă bună împreună, tocmai de aceea multe băuturi alcoolice sunt folosite nu doar la...

Cum prepari cea mai bună dulceața de cireșe. Rețeta Sandei Marin
Culinar

Cum prepari cea mai bună dulceața de cireșe. Rețeta Sandei Marin

Cui nu-i place dulceața de cireșe? Cireșele sunt unele dintre cele mai îndrăgite fructe în sezonul cald și sunt delicioase...

Saramură oltenească de pui, rețeta lui Horia Vârlan
Culinar

Saramură oltenească de pui, rețeta lui Horia Vârlan

Este un fel de mâncare delicios, adorat de întreaga familie și foarte, foarte ușor de preparat. Saramură oltenească de pui,...

Pâine fără drojdie și fără dospire, rețeta bloggerului “Divă în bucătărie”
Culinar

Pâine fără drojdie și fără dospire, rețeta bloggerului “Divă în bucătărie”

Aceasta rețetă de pâine poate fi o soluție pentru cei care doresc să aibă o pâine caldă și proaspătă pe...

Bucate boierești: Rețeta de cozonac a lui Mihail Kogălniceanu
Culinar

Bucate boierești: Rețeta de cozonac a lui Mihail Kogălniceanu

Cozonacul este un aliment obligatoriu pe masa tradițional românească de Paște și Crăciun. Chiar dacă, în zilele noastre, se găsește...

Cum gătește Chef Sorin Bontea peștele pentru masa de Florii
Culinar

Cum gătește Chef Sorin Bontea peștele pentru masa de Florii

Pe celebrul bucătar Sorin Bontea (49 de ani) îl cunoaștem din emisiunile “Masterchef”, “Chefi la cuțiete” și „Asia Express”. Dar...

Cele mai bune gogoși fără drojdie. Rețeta Alinei Gologan, MasterChef
Culinar

Cele mai bune gogoși fără drojdie. Rețeta Alinei Gologan, MasterChef

Alina Gologan (30 ani, Timișoara) este câștigătoarea ultimei ediții MasterChef (Pro TV). Vloggerița de lifestyle a impresionat juriul și audiența...