Notice: Undefined variable: exclude_ids in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single-compatibilitate.php on line 36
Horoscop    Compatibilitate

Femeia Berbec și bărbatul Berbec

Sign
Sign
60%
Sign
Mai bine nu
Sign
Doar prieteni
Sign
Sex si atat
Sign
Relatie
Sign
Pregatiri de nunta
Femeia Berbec poate fi fericită alături de un bărbat Berbec, dar relaţia dintre două firi înflăcărate şi intransigente va semăna mai degrabă cu un asediu decât cu o relaţie domoală şi plină de romantism. Sigur, datorită hotărârii de a reuşi cu orice preţ caracteristică Berbecilor, puteţi  pune în scenă o relatie de cuplu armonioasă şi plină de înţelegere…  exact ca un armistiţiu!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 236

În momentul în care termenii şi condiţiile agreate se încalcă, apar scânteile. Nativii zodiei Berbec, fie ei femei sau bărbaţi, au vocaţia de conducători şi nu se prea pricep să se lase conduşi. Orgoliul amândurora este supradimensionat şi nu vă lasă loc de întors. Eşecul, de orice natură şi amploare ar putea fi, nu este o opţiune.

Zodii compatibile doar în public

Un cuplu Berbec- Berbec va fi invidiat şi admirat de cei din jur, dar acasă veţi duce un război perpetuu, cu tactici subtile sau nu. Miza: cine pe cine ţine sub papuc. În public, impresia pe care o creaţi celorlalţi este de “cuplu ca in filme”, doi oameni perfecţi care se potrivesc de minune şi care sunt numai buni de dat ca exemplu la capitolul dragoste de neînvins. Puţini vor şti însă că această “impresie artistică” este rezultatul unei alianţe de conjunctură, un mic sacrificiu al ego-urilor voastre de dragul de a vă bucura de admiraţia celorlalţi, sentiment care de altfel vă hrăneşte orgoliul.

În mod surprinzător, o astfel de relaţie poate dura extrem de mult, putând deveni chiar permanentă, fiind bazată pe continua negociere în jurul întrebării: “Cine e şeful aici?”, cu condiţia ca în cuplu să apară şi alternanţa la putere.

Femeia Berbec și bărbatul Berbec au o relație pasională

Compatibilitatea, odată ce aţi găsit o formulă de convieţuire, se regăseşte în planul profesional – fiind amândoi extrem de ambiţioşi, vă înţelegeţi, sprijiniţi şi inspiraţi unul pe celălalt în tot ce ţine de carieră.

Pasiunea pe care o investiţi în succesul profesional se extinde şi în spaţiul intim –doar sunteţi două semne de foc, ambii în zodia Berbec, deci vă este foarte uşor să intuiţi ceea ce îşi doreşte celălalt. Împreună puteţi să vă exprimaţi cât de exploziv vă cade bine – niciunul nu riscă să îl sperie şi să îl îndepărteze pe celălalt.

În plus, dacă relaţia cu un bărbat Berbec  eşuează, femeia Berbec poate oricând să se îndrepe spre un nativ al celorlaltor semne de foc (Leu, Săgetător) . Perechea ideală ar mai putea fi Gemeni sau Balanţă, două zodii care au răbdarea şi tactul necesare pentru a convieţui pe termen lung cu cineva atât de energic  ca tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!