Cât a slăbit Meghan Markle! Ducesa a uimit într-o rochie mini la o întâlnire cu alte vedete / Foto

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:21

Harry și Meghan Markle au fost văzuți pentru prima dată de la excursia Prințului la Londra pentru încoronarea regelui Charles al III-lea.

Cei doi au fost surprinși de fotografi la o întâlnire cu alte vedete, la mai puțin de o săptămână după ce Charles și Camilla au fost încoronați oficial.

Harry și Megan Markle s-au întâlnit cu alte vedete

Cei doi au luat masa cu Gwyneth Paltrow și cu soțul ei, producătorul TV, Brad Falchuk. Cei patru au fost însoțiți de Cameron Diaz și de soțul ei, Benji Madden, precum și de fondatoarea Bumble, Whitney Wolf Herd, și de soțul ei, moștenitorul Michael Herd. În 2021, Forbes a estimat averea ei la aproximativ 1,5 miliarde de dolari.

Citeşte și: Regele Charles s-a gândit la fiul lui Harry în ziua încoronării. Ce i-a transmis lui Archie

Citeşte și: Harry a mers la Palatul Buckingham când familia regală era ocupată cu încoronarea. Care este motivul?

Megan Markle, în rochie mini

Actrița din producția „Suits”, în vârstă de 41 de ani, a uimit într-o rochie mini din satin, Heidi Merrick, cu mâneci lungi, care îi lăsa picioarele la vedere. Ea și-a accesorizat ținuta cu o geantă albă de la Cesta Collective și o pereche de papuci Hermes din piele maro.

În imaginile surprinse de TMZ se poate observa că Meghan s-a subțiat simțitor, semn că perioada prin care a trecut a încercat-o din mai multe puncte de vedere. Markle avea părul strâns într-o coadă de cal și cercei de aur.

Citeşte și: Cum s-a afișat Meghan Markle în America, în timp ce familia regală petrecea la încoronarea Regelui Charles. Harry, în lacrimi

Citeşte și: Ce semnificație au bijuteriile purtate de Meghan Markle. Ducesa nu se desparte de ceasul Prințesei Diana

Harry, vesel și elegant la ieșirea în oraș

Harry, care îi are pe Archie, în vârstă de 4 ani, și pe Lilibet, de un an, arată foarte bine într-o pereche de pantaloni albi, un tricou negru și pantofi maro de piele întoarsă.

Vizita la elegantul Sushi Bar din Santa Barbara, California, marchează prima lor apariție de când Harry a intrat și ieșit din Marea Britanie în 28 de ore pentru încoronarea tatălui său.

De fapt, scurta sa apariție la evenimentul istoric de sâmbătă trecută i-a lăsat pe mulți membri ai familiei regale să se întrebe de ce s-a obosit să apară. „Sincer să fiu, nu s-a vorbit prea mult despre Harry. Accentul a pus foarte mult pe această ocazie”, a declarat o persoană din anturajul regalilor pentru Vanity Fair.

Harry nu a vorbit cu familia regală

Sursa a susținut că Harry, în vârstă de 38 de ani, nu a vorbit cu familia lui în afara ceremoniei televizate.
Ducele de Sussex a sosit la Londra vineri după amiază și a plecat 24 de ore mai târziu, înainte ca sărbătorile să se fi încheiat. Markle a decis să nu fie prezentă la festivitățile de încoronare.

Se credea că plecarea rapidă a lui Harry a fost legată de dorința lui de a ajunge acasă la aniversarea lui Archie, care s-a petrecut în aceeași zi.

Harry și Markle ayu renunțat la îndatoririle regale în 2020, după ce s-au căsătorit în 2018. De atunci, ei s-au mutat în California și au făcut dezvăluiri despre familia regală în memoriile lui Harry, „Spare” și în documentarul lor de la Netflix, „Harry & Meghan”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter