Ei sunt părinții lui Rareș Prisacariu, copilul fenomen de la „Românii au talent”. Cu ce se ocupă Gina și Marius Prisacariu

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 13 mai 2023, 19:48

UPDATE 13 MAI: Rareș Prisacariu este câștigătorul sezonului 13 Românii au talent. Micuțul a primit trofeul și marele premiu în valoare de 120.000 de euro, vineri, 12 mai, în finala emisiunii Românii au talent 2023.

Citește și: Rareș Prisacariu, primul interviu după ce a câștigat Românii au talent: „La repetiții, mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu avioanele de hârtie” / Exclusiv

Rareș Prisacariu, puștiul fenomen de la „Românii au talent” care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, provine dintr-o familie simplă, iar părinții lui spun că nu l-au forțat niciodată să studieze.

La doar șapte ani, Rareș Prisacariu a reușit să cucerească inimile tuturor, după ce a urcat pe scena Românii au talent, unde a avut – în faza preselecțiilor – un monolog excepțional, din filmul Vlad Țepeș. S-a calificat mai departe, iar în prima semifinală live, desfășurată vineri, 28 aprilie, a impresionat, după ce a recitat din „Micul Prinț”, opera lui Antoine de Saint-Exupéry, dar și un fragment din ”Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez.

Cine sunt părinții lui Rareș Prisacariu de la „Românii au talent” și ce profesii au

Impresionați de reprezentația sa, jurații – Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur – l-au aplaudat și i-au prezis un viitor strălucit.

„Eu cred că tu ești câștigătorul de anul ăsta”, i-a spus Mihai Bobonete micuțului Rareș Prisacariu, în prima semifinală „Românii au talent”.

Puștiul genial s-a calificat în marea finală „Românii au talent” și a recunoscut că nu își imagina că poate avea un asemenea parcurs în emisiunea de talente de la Pro TV.

Citește și: Cine e Rareș Prisăcariu, băiețelul de 7 ani care a primit Golden Buzz la „Românii au talent”: „Nu îmi doresc să transmit emoții triste”

Citește și: Cât costă rochia cu flori purtată de Kate Middleton la repetiția pentru încoronarea regelui Charles

Citește și: Adelina Pestrițu, anunțul momentului în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Este o provocare mare pentru mine”

„Aseară, la Românii au talent, a fost MAGIE!!! Am avut emoții, am trăit momente unice și am întâlnit oameni deosebiți, de la participanții pe care mi i-am făcut prieteni, până la echipa PRO TV , care depune suflet și o muncă titanică pentru această emisiune.Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge în marea finală și vă datorez dumneavoastră acest succes, deoarece mi-ați fost alături în număr atât de mare.

Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru mesajele de apreciere, pentru susținerea dumneavoastră și sunt fericit pentru că emoțiile mele au ajuns dincolo de ecran. Vă iubesc și vă prețuiesc mult!” este mesajul care a fost publicat pe pagina lui de Facebook.

Mama lui Rareș Prisacariu este educatoare, tatăl – funcționar public

Potrivit qmagazine.ro, Gina, mama lui Rareș Prisacariu, Gina (42 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice. A urmat cariera părinților, este educatoare la o grădiniță din localitate, este atrasă de lectură, pictură și îi inspiră lui Rareș tainele credinței. Tatăl finalistului de la „Românii au talent”, Marius Prisacariu (46 ani), este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. A studiat Științe Economice și este pasionat de istorie și cinematografie.

Ei sunt primii 5 finaliști de la „Românii au talent”, sezonul 13

Primii 5 finaliști de la „Românii au talent” au fost aleși vineri, 28 aprilie, când jurații – Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete – au făcut și două propuneri pentru premiul de originalitate: Bianca Avram și Oleg Spînu. De cealaltă parte, telespectatorii au decis primii cinci calificați în marea finală, de pe 12 mai: Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisacariu.

Astăzi, 5 mai, are loc cea de-a doua semifinală live, când vom avea cine sunt ceilalți 5 finaliști de la „Românii au talent”. Vezi aici ce au declarat concurenții înainte de semifinală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter