Ce semnificație au orele și minutele? Ore fixe, ore egale, ore în oglindă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 octombrie 2022, 12:27

Nimic în viață nu este întâmplător. Nicio experiență, nicio persoană întâlnită și nicio… oră. Mai mult ca sigur, cel puțin o dată în viață te-ai întrebat ce semnificație au orele și minutele.

Cuprins

Fie pentru că vedeai același tipar repetându-se, aceleași ore fixe, ore egale, etc., fie pentru că ești din fire o persoană curioasă. Cumva, fie că vrem sau nu să acceptăm, coincidențele nu prea există. Ce semnificație au orele și minutele în iubire

Ce semnificație au orele și minutele? Ore fixe, ore egale, ore în oglindă

Chiar în timp ce scriam aceste rânduri mi-am întors privirea către ceas care era, culmea, patru fix. Află din rândurile de mai jos ce înseamnă fiecare oră fixă, ce sunt orele în oglindă și ce semnificație au orele egale de tipul 09:09 și 11:11.

Semnificația orelor este strâns legată de numerologie. Numerologia este o știință antică potrivit căreia cifrele și numerele sunt, de fapt, o cale de a măsura sufletele și personalitățile noastre.

Ce semnificație au orele și minutele egale?

Ora 01:01 – Începi un nou proiect, o nouă activitate, înveți ceva nou, adopți un nou stil. Mintea și corpul tău sunt în căutarea a ceva nou.

Ora 02:02 – Investești într-o nouă relație, de cuplu sau de prietenie. Asta dă un refresh spiritului tău, te redescoperi și devii o persoană mai deschisă, mai sociabilă și mai prietenoasă.

Ora 03:03 – Simți nevoia de a atinge un echilibru energetic. Corpul și mintea ta oscilează frecvent între energii pozitive și negative, iar ție îți este greu să găsești un echilibru. Experimentează, caută alternative care să-ți ofere stabilitate.

Ora 04:04 – Atenție la îngrijorarea în exces. Încearcă să fii mai organizat/ă. Fă o listă cu tot ceea ce ai de făcut, ia-le pe rând și eliberează-te treptat de presiunea sarcinilor respective.

Ora 05:05 – Te ascunzi de ceilalți. Nu-ți arăți adevărata persoană, esența. Dacă ești o persoană timidă, caută o cale să te exprimi, ceva care să te scoată din zona de confort cum ar fi fotografia, muzica, dansul sau teatrul.

Ora 06:06 – Ești mult prea deschis și apropiat de familie/prieteni. Socializarea aduce beneficiile sale, însă nu te pierde pe tine din vedere. Atenție la intimitatea ta. Protejează-ți energia.

Ora 07:07 – Te dedici sau vrei să te dedici mai mult laturii tale intelectuale. Ai disponibilitatea și totodată energia să aprofundezi noi informații.

Ora 08:08 – Acordă mai multă atenție finanțelor tale. Atenție la cât câștigi și consumi. Este momentul perfect să începi să pui bani deoparte.

Ora 09:09 – Este timpul să termini un proiect pe care l-ai început, dar pe care n-ai avut timpul necesar să-l termini. Dacă lucrezi la un proiect față de care ți-ai pierdut interesul, renunță complet la el și implică-te în proiecte care te pasionează cu adevărat.

Ora 10:10 – Renunță la trecut și concentrează-te pe prezent. Începe cu locuința ta. Renunță la ceea ce nu folosești. Păstrează doar ce-ți este cu adevărat util.

Ora 11:11 – Este timpul să cauți o activitate care să te bine dispună. Caută ceva ce te va ajuta să evoluezi.

Ora 12:12 – Ești nevoit/ă să găsești un echilibru între energia sufletului, fizicului, emoțiilor și minții tale. Regăsește-te în natură, relaxează-te, meditează.

Ora 13:13 – Caută noul – piese noi, filme noi, restaurante noi, noi modalități de a-ți continua altfel viața de zi cu zi.

Ora 14:14 – Este timpul să te eliberezi. Ieși din casă, socializează, fă-ți noi prieteni, începe un sport nou. În caz contrar vei regreta că ai pierdut tot acest timp fiind melancolic/ă.

Ora 15:15 – Eliberează-te de opiniile altora. Nu-ți mai încărca mintea cu ceea ce cred ceilalți și fă ceea ce-ți dorești tu cu adevărat.

Ora 16:16 – Există trei căi prin care poți evolua: studiază (sau citește), ascultă/observă, perseverență. Practică-le!

Ora 17:17 – Focusează-te pe prosperitate. Iar aici nu vorbim doar despre bani, ci despre relații sănătoase, fericire și sănătate.

Ora 18:18 – Renunță la tot ceea ce-ți face rău: oameni toxici, haine sau pantofi care nu-ți mai vin, orice alt lucru te deranjează. Lasă-le în urmă.

Ora 19:19 – Descoperă care este misiunea/menirea ta. Ți-ai pus vreodată această întrebare? Dacă nu, acum este momentul potrivit.

Ora 20:20 – Acționează! Ce te oprește? Ai încredere în tine, în talentul tău, în determinarea ta și implică-te cât poți de mult. Nu aștepta ca totul să vină „de la sine”.

Ora 21:21  – Este timpul să oferi. Oferă o parte din timpul tău, din sfaturile tale, din afecțiunea ta și, dacă ai posibilitatea financiară, chiar și o parte din banii tăi unei cauze în care crezi.

Ora 22:22 – Acordă mai multă atenție sănătății tale. Optează pentru alternative mai sănătoase decât cele de până acum. Corpul tău are nevoie de o schimbare în bine.

Ora 23:23 – Ești mai important/ă și talentat/ă decât crezi. Poți avea așteptări mai mari de la tine. Ai încredere în forțele proprii, poți realiza mai multe decât îți permiți în prezent să crezi.

00:00 –Ai plantat ceva, iar acum ești pregătit/ă să culegi ce-ai semănat. Poate fi o experiență plăcută sau una mai puțin plăcută, în orice caz, va fi o lecție.

Ce semnificație au orele fixe?  Semnificatia orelor fixe in iubire

Pe vremea, când cele mai multe ceasuri destinate populației aveau indicatoare doar pentru oră, nu și pentru minute, au început să apară și primele superstiții legate de orele. Astfel, îndrăgostiții cu imaginație bogată au atribuit fiecărei ore fixe anumite semnificații în funcție de speranțele lor romantice.

Ora 01:00

Un ceas alb indica ora 1 fix

Ești îndrăgostit/ă atât de tare încât nu-ți poți lua gândul de la persoana iubită.

Ora 02:00

Cineva te place și se gândește să te invite la o întâlnire.

Ora 03:00

Un ceas alb indica ora 3 fix

Persoana iubită are sentimente puternice pentru tine și este dispusă să facă orice ca să rămâneți împreună.

Ora 04:00

Dacă doar ce ai început o relație, persoana iubită are gânduri serioase cu tine. Dacă ești într-o relație mai veche, persoana iubită vrea să vă căsătoriți.

Ora 05:00

Un ceas alb indica ora 5 fix

Trebuie să iei o decizie importantă, dar înainte ai nevoie de o pauză de respiro.

Ora 06:00

Un ceas alb indica ora 6 fix

Fosta/fostul ar vrea să vă împăcați, dar nu crede că are vreo șansă.

Ora 07:00

Ai un admirator/o admiratoare secret/ă în grupul de prieteni, care încă nu se simte pregătit să îți dezvăluie ceea ce simte.

Ora 08:00

Norocul în dragoste îți va surâde astăzi, așa că trebuie să fii cu ochii în patru.

Ora 09:00

Un ceas alb indica ora 9 fix

Ai toate șansele să primești o veste bună.

Ora 10:00

O persoană care te place este hotărâtă să facă un pas în ceea ce te privește.

Ora 11:00

Un ceas alb indica ora 11 fix

Crezi că nu te iubește, dar te înșeli în această privință.

Ora 12:00

Un ceas electronic indica ora 12 fix

Problemele dintre tine și partener/ă se vor termina mai repede decât îți imaginezi.

Ora 13:00

Persoana iubită se gândește la tine.

Ora 14:00

Cea/cel de care te simți atras/ă te place de asemenea.

Ora 15:00

Ai atras atenția mai multor persoane.

Ora 16:00

Un bărbat/o femeie blond/ă te place, dar îi lipsește curajul să te abordeze.

Ora 17:00

Vei primi o invitație interesantă și vei cunoaște pe cineva special.

Ora 18:00

Se îndrăgostește de tine tot mai mult.

Ora 19:00

Cineva mai puțin cunoscut a făcut o pasiune pentru tine. Vrea să te sărute.

Ora 20:00

Dacă ți se pare că te înțelegi bine cu un bărbat/o femeie, nu vrea să îți fie doar prieten/ă.

Ora 21:00

Persoana iubită este geloasă.

Ora 22:00

Partenerul/partenera ta nu se poate gândi la altcineva.

Ora 23:00

Persoana iubită este pregătită să îți facă o propunere serioasă.

Ora 00:00

Tu și persoana iubită sunteți făcuți unul pentru celălalt. Povestea voastră de dragoste va dura.

Ce semnificație au orele în oglindă?

Ora 01:10 – Cineva te place/simpatizează însă nu are curajul de a face primul pas. Atenție la cei din jur, cineva așteaptă ca tu să faci primul pas!

Ora 02:20 – Vești bune sunt în drum spre tine. Pregătește-te să le întâmpini cum se cuvine.

Ora 03:30 – Cineva are sentimente pentru tine însă ține ceea ce simte secret.

Ora 04:40 – Ai trădat pe cineva, iar acum îți pare rău. Înainte de a găsi o cale pentru a-ți răscumpăra greșeala, pune-te în locul persoanei trădate.

Ora 05:50 – Pregătește-te pentru o surpriză plăcută!

Ora 10:01 – Cel/cea pentru care ai sentimente iubește pe altcineva. Nu-ți face speranțe pentru a nu fi rănit/ă.

Ora 12:21 – O persoană apropiată ție încearcă să-ți facă rău. S-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută, fii atent/ă la detalii.

Ora 13:31 – Vei fi întors/întoarsă din drum de un eveniment. Nu te panica, găsește cea mai bună soluție pentru problema ivită.

Ora 14:41 – Ai pierdut ceva sau pe cineva drag și simți o prezență care-ți este alături în această perioadă dificilă.

Ora 15:51 – Un/o prieten/ă vechi/e s-ar putea să aibă sentimente pentru tine.

Ora 20:02 – Cineva îți duce dorul.

Ora 21:12 – Persoanele apropiate ție îți doresc sănătate, succes și prosperitate. Fii recunoscător/recunoscătoare.

Ora 23:32 – Atenție la cei care-ți prieteni, nu te deschide așa ușor în fața tuturor.

Foto: Shutterstock.com

Citește și: 

Superstiții legate de ceas și ora fixă

Dieta fix la fix – Cum să slăbești sănătos mâncând la ore fixe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter