Misha dezvăluie de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R: „Acesta ar fi un răspuns sincer” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 17:33

Misha este topită după fetița ei și a lui Connect–R și rezonează cu dorința Mayei de a nu-i mai face un frate sau o soră. Artista a continuat seria dezvăluirilor pentru UNICA.ro mărturisindu-ne că, în prezent, este singură și se simte foarte bine așa, ea dorindu-și să se concentreze mai mult pe carieră în următoarea perioadă. În ceea ce privește un nou mariaj, Misha exclude din start ideea, considerând suficient faptul că a trecut o dată prin această experiență.

Misha ne-a dezvăluit și cum se menține în formă. Are o siluetă de invidiat, care este rezultatul unei voințe și totodată discipline de fier. Artista recunoaște că dietele nu mai funcționează în cazul ei decât pentru a păstra rezultatele obținute. Prin urmare, atunci când vrea să slăbească nu mănâncă, însă atenționează că nu e un exemplu de urmat.

Misha dezvăluie de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R

Pe Misha o puteți vedea la Antena 1, unde participă pentru a doua oară din show-ul transformărilor și face echipă cu buna ei prietenă, Amna. În fiecare sâmbătă seara, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva”, puteți vedea prin ce provocări muzicale trec cele două artiste. Până atunci, însă, am aflat de la Misha cum arată viața ei în spatele scenei și a camerelor de filmat.

Îți mai dorești copii? Maya ți-a cerut vreodată un frățior sau o surioară?

Din fericire, Maya nu-și dorește, nu are niciun fel de doleanță din punctul acesta de vedere, ba chiar mai mult, înainte, când o întrebam eu sau taică-su făcea foarte urât, chiar începea să plângă, nu își dorește nici frățior și nici surioară. Eu nici atât, sunt super ok așa cum sunt în momentul de față și, sincer, îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră în perioada asta.

Misha și fiica ei Maya
Misha și fiica ei Maya

Misha: “Nu mi-am găsit jumătatea”

În momentul de față ești fericită? Ți-ai găsit jumătatea?

Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.

Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită.  

Citește și: Ce își dorește fiica lui Connect-R de Crăciun. La 8 ani, Maya vrea un cadou de peste 6.000 de lei

Citește și:  Ilinca Vandici confirmă despărțirea de soțul ei. Semnele care anunțau ruptura de Andrei Neacșu

Misha: “Dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act”

Te gândești să te recăsătorești la un moment dat?

Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată.

Misha dezvăluie de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R: "Acesta ar fi un răspuns sincer" / Exclusiv

Până la ce vârstă te vezi pe scenă?

Habar nu am. Mi se pare că muzica, cariera asta de artist nu are vârstă neapărat. La fel și actoria. Adică poți avea un rol și la 70 și la 80 și la 90 de ani, dacă te mai țin balamalele și poți să dai randament. Și cu muzica este la fel, adică nu știu dacă m-aș vedea pe scenă până la o anumită vârstă. Poți să faci muzică toată viața, consider că fiecare artist are publicul lui și e o meserie pe care poți să o faci atât timp cât ești sănătos și pe picioarele tale și îți dorești lucrul acesta, poți să o faci toată viața.

Citește și: Ce spune Misha despre talentul fiicei sale: „Mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă Maya va decide”/ Exclusiv

Cum arată viața ta dincolo de concerte, studio, înregistrări, emisiuni TV? Cu ce îți ocupi timpul liber? Ce pasiuni secrete ai?

Nu am mult timp liber, cel puțin în ultima perioadă, de când cu filmările la “Te cunosc de undeva” chiar nu am foarte mult  timp liber.  Dacă nu sunt acolo, sunt la studio și așa mai departe. De multe ori atunci când prind o zi, două maxim libere, prefer să le petrec în liniște, adică ori să merg la un film sau la un restaurant să mănânc ceva sau, de cele mai multe ori, chiar să stau acasă, să îmi fac o baie relaxantă sau să mă plimb în parc. Îmi place foarte mult să mă plimb în natură, să merg acasă la Galați, la ai mei, să-mi încarc bateriile, să stau cu familia sau pur și simplu să stau în casă să mă relaxez, să dorm, să meditez, să citesc o carte bună, cam astea sunt lucrurile de care mă bucur cel mai tare și care mă încarcă. Așa îmi încarc bateriile.

Care este cea mai mare frică a ta?

Poate pierderea unei persoane foarte dragi, cam asta cred că ar fi. Nici nu vreau să o gândesc sau să o spun, dar cred că asta ar fi cea mai mare teamă: pierderea celor dragi!

“La mine nu mai funcționează dietele, din păcate, în ultima perioadă”

Care ar fi secretele siluetei tale de invidiat? Antrenamente, diete?

Nu am niciun secret, pur și simplu, dacă vreau să slăbesc, la mine nu mai funcționează dietele, din păcate, în ultima perioadă. Adică, dacă țin dietă, cel mult mă mențin la kilogramele pe care le am deja. Dar dacă vreau să dau jos, efectiv să slăbesc, trebuie să fac foamea. Deci nu vă recomand, pur și simplu vă spun ce fac eu, dar nu recomand lucrul acesta. Eu ca să slăbesc și ca să mențin cumva kilogramele pe care le doresc, încerc să mănânc cât mai puțin: o masă pe zi și maxim încă o gustare. Spre exemplu, astăzi a fost ziua cuiva la filmări la “Te cunosc de undeva” și au adus niște prăjiturele. Am gustat 2-3 prăjiturele, dar cred că am mâncat 2-3 bucățele din alea și nu prea am mai mâncat nimic în rest toată ziua. Maxim cred că o să mai mănânc astăzi un măr, o banană. Cumva încerc să țin cont de numărul caloric. Adică nu-mi exclud poftele. Dacă îmi e poftă de pizza, mănânc pizza, dar în ziua respectivă încerc să nu mai mănânc nimic sau, cel mult, o mică gustare.  

Misha dezvăluie de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R: "Acesta ar fi un răspuns sincer" / Exclusiv

Ai ținut vreodată un regim care ți-a pus viața în pericol?

Nu, niciodată, nu mi-aș pune sănătatea în pericol pentru nimic. Nu am ținut niciun fel de dietă care să mă pună în pericol din punctul acesta de vedere și chiar nu recomand nimănui.

Care este cea mai mare realizare pe care o ai până în prezent pe plan personal? Dar profesional?

Pe plan profesional cred că cea mai mare realizare a fost perioada cu Tenerife, pentru că a fost o piesă care a fost nr 1 pe toate radiourile și care s-a menținut destul de mult în top. Iar pe plan personal bineînțeles că este Maya. Cu siguranță nu există nimic mai important pentru mine în momentul de față.

Misha: “Nu mă simt de 32 de ani, sufletul meu încă e pe la 20”

Ai avut vreo cădere legată de vârstă? Poate când ai schimbat prefixul și ai împlinit 30 de ani? Cum te-ai remontat?

Mă sperie puțin vârsta, să știi că nu la 30, nu când am schimbat prefixul. Luna viitoare fac 32 de ani, nu mă simt de 32 de ani, sufletul meu încă e pe la 20, pe acolo, dar în gândire mă simt la vârsta pe care o am. Am început să văd schimbări de un an, un an și un pic, după 30 de ani. Legea gravitației își spune cuvântul. Se văd schimbări și pe corp și pe față, mai apar riduri fine, una alta, dar cumva cred că am ajuns la o maturitate la care mă simt bine în pielea mea chiar și așa. Da, am și eu unele complexe, într-adevăr, ca toate femeile de altfel cred, mai o celulită, mai niște vergeturi, dar cumva încerc să mă împac cu această idee. Fac tot ce pot ca să arăt cât de bine posibil, dar nici nu mai este un stres foarte mare pentru mine. Adică nu mai este o prioritate treaba asta. Îniante eram mult mai stresată de felul în care arăt, felul în care mă văd oamenii, de ce spune X, de ce spune Y, de faptul că pot fi criticată. În ultima perioadă să știi că am început să mă simt bine eu cu mine și să mă afișez așa cum sunt.

Misha dezvăluie de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R: "Acesta ar fi un răspuns sincer" / Exclusiv

A existat un moment în viața ta când ți-ai dat seama că ai un înger păzitor?  

Da, există foarte multe momente, dar îmi dau seama că sunt protejată și că Dumnezeu mă iubește foarte tare, pentru că am trecut prin multe experiențe destul de grele, de dureroase poate și cred că dacă nu aș fi fost protejată de Dumnezeu și de Divinitate în general, nu știu cum aș fi făcut față. Am foarte multe momente când mă simt protejată de îngerii mei păzitori. Am momente când mă rog foarte tare pentru un lucru anume, care, poate, mă necăjește în momentul respectiv sau am o încercare sau un obstacol de trecut și îmi sunt de fiecare data ascultate rugăciunile și trec cu bine peste.

Citește și: Misha și-a speriat fanii după ce a postat o poză în care apare cu fața roșie și umflată. „Desfigurată!” Ce a pățit artista

Care sunt principiile după care te ghidezi în viață?

Cred că principiul după care mă ghidez foarte tare în viață este: “Nu-ți clădi fericirea pe nefericirea altuia”. Încă o chestie de care încerc să țin cont cât mai mult posibil este “Ce ție nu îți place, altuia nu-i face”. pentru că poate au fost lucruri pe care le-am făcut sau le-am spus fără să-mi dau seama, nu neapărat cu răutate sau, poate, le-am gândit despre o anumită persoană și într-un anumit punct al vieții mele, lucrurile acelea s-au întors cumva.

Poate am judecat la un moment dat și am ajuns în punctul în care și eu să fiu judecată. De asta țin foarte mult cont de treaba asta și niciodată nu am făcut un rău voit cuiva. Dacă s-a întâmplat să fac ceva sau să spun ceva care să deranjeze, cu siguranță nu a fost voit. Poate nu mi-am dat seama sau circumstanțele au fost de așa natură. Dar niciodată nu încerc să pun pe cineva într-o situație proastă, poate din contră dacă simt că cineva este stânjenit de ceva sau se simte încolțit, eu încerc să iau asupra mea, încerc să scot persoana respectivă din impasul acela, din situația respectivă.

Misha dezvăluie de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R: "Acesta ar fi un răspuns sincer" / Exclusiv

Misha: “Am făcut box și îmi place foarte mult”

La final, spune-mi 3 lucruri care nu se stiu despre tine.

E posibil ca mulți dintre oameni să nu știe faptul că, spre exemplu, am făcut o perioadă box, deși este în discrepanță cu imaginea mea, dar am făcut box și îmi place foarte mult. Mi-aș dori să reîncep din vară, mă ajută foarte mult să mă descarc din punct de vedere emoțional și totodată e și un sport pe care-l recomad tuturor, îți lucrează tot corpul super frumos și te ajută foarte tare psihic.

„Mi se întâmplă să plâng destul de des”

Nu știu câte persoane știu că am terminat, spre exemplu, liceul de artă și am făcut chitară clasică și pian secundar. Sunt mega sensibilă, deși nu arăt lucrul acesta, nu îmi place să plâng în fața cuiva. Mi se întâmplă să plâng destul de des, dar asta pentru că sunt foarte emotivă și empatizez foarte tare. Și dacă mă uit la un film sau la un articol sau văd ceva pe facebook – un filmuleț – imediat plâng. Și sunt super emotivă și empatizez foarte tare cu ceea ce se întâmplă în jurul meu și nu știu, dacă neapărat, ăsta este un lucru bun, pentru că mă încarc foarte tare cu energiile din jurul meu și asta îmi macină din energie.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter