Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, împlinește 9 ani: „Un copil îți transformă total viața, dar nu trebuie să îți fie frică” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Duminică, 14 mai 2023, 11:46

Luna mai este una specială acasă la Carmen Brumă și la Mircea Badea. Dacă pe 9 mai, ea a împlinit 46 de ani, pe 14 mai, fiul lor își sărbătorește ziua de naștere. Vlad împlinește nouă ani și știe deja ce își dorește: o petrecere mare, cu toți prietenii, dar și multe jocuri și gadgeturi specifice vârstei.

Invitată în emisiunea FRESh by UNICA, partenera lui Mircea Badea ne-a dezvăluit că, de când a devenit mamă, și-a sărbătorit întotdeauna ziua de naștere împreună cu a fiului.

Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, împlinește 9 ani

Carmen Brumă ne-a spus și cu ce provocări se confruntă de când Vlad a venit pe lume, de ce nu crede în imaginea idilică a posturii de mamă, ce își dorește pentru fiul ei și de ce este important să-și asculți întotdeauna instinctul.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„S-a schimbat total (n.r. – viața de când a devenit mamă), ăsta este adevărul. Cele mai multe părți în bine, dar nu în toate. N-aș vrea să prezint o imagine idilică a posturii de mamă, pentru că nu e una adevărată. Realist vorbind, un copil îți schimbă total viața, în multe părți bune, dar sunt și părți de care ți-e dor din trecut, din viața ta de dinainte de copil.

Carmen Brumă: „Am făcut multe greșeli, din care zic eu că am învățat”

Vlad a fost un copil pe care ni l-am dorit foarte mult, un copil foarte așteptat și care ne-a îmbogățit în toate punctele de vedere. Ne-a adus foarte multă bucurie și suntem alături de el indiferent ce își va dori să facă, la un moment dat, în viața asta. El acum este la școală, are 9 ani și luam așa, pe rând, fiecare etapă care vine cu foarte multe provocări pentru noi și încercăm să-i facem față, și să fim alături de el, și să fim ceea ce e mai bine pentru el la momentul respectiv.

Am făcut multe greșeli, din care zic eu că am învățat, dar inclusiv greșitul ăsta are farmecul lui. Nu mi-am propus să fiu o mamă perfectă, nu-mi place să dau lecții de parenting, am făcut în multe situații ce am simțit eu că este bine, nu ceea ce mi s-a recomandat, ceea ce spune la carte și nu regret. Au fost greșelile mele, a fost instinctul meu și o să fac în continuare ce cred eu că e mai bine și ce simt eu că e mai bine pentru copilul meu.

„Un copil îți transformă total viața, dar nu trebuie să îți fie frică de asta”

Da, un copil îți transformă total viața, dar nu trebuie să îți fie frică de asta, chiar dacă viața ta înainte de copil e una perfectă, ideală, foarte frumoasă. Sunt multe femei care nu fac un copil tocmai pentru că se sperie de această transformare, nu e nimic de speriat, dar este o provocare și nu e ușor. Nu e ușor și e nevoie de un psihic de fier, de multă răbdare, dar orice femeie care își dorește copilul are în ea toate instinctele necesare pentru a face ceea e mai bine pentru copilul ei. Important este să și le și asculte.” a declarat Carmen Brumă, la FRESH by UNICA.

Citește și: Carmen Brumă, declarații exclusive despre relația și nunta cu Mircea Badea: „Există o poveste spusă de Mihai Mitoșeru. Nu este adevărată”

Citește și: Carmen Brumă a împlinit 46 de ani. Locul idilic din România în care a copilărit partenera lui Mircea Badea: „E oaza mea de liniște” / Exclusiv

Carmen Brumă:  Vedetele care au adoptat postul intermitent. Simona Pătruleasa: „Nu mănânc după ora 18”

Citește și: Sportul pe care îl practică fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea: „E costisitor și greu de făcut în România”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Când vine vorba de dorințele pe care le are Carmen Brumă, inevitabil primul gând este la Vlad. Vrea ca fiul ei să fie ferit de suferință și să aibă parte de o aniversare reușită. Nu de alta, dar petrecerea organizată pentru ziua în care micuțul va împlini 9 ani este una plină de provocări, spune Carmen.

„Îmi doresc foarte mult să fie el sănătos, fericit și împlinit, să-l văd că nu are niciun fel de suferință. Asta îmi doresc, să trecem peste ziua lui cu bine, să reușim să îi îndeplinim toate dorințele pe care și le-a pus, să ne iasă bine petrecerea. Ziua lui este foarte aproape de ziua mea, eu sunt născută pe 9 mai și el este născut pe 14 mai. Este tot Taur și, de când s-a născut Vlad, zilele mele sărbătorite în cadru oficial nu au mai existat. Facem petrecerea lui Vlad și, cumva, este și a mea, că oricum eu mă ocup de organizare”, a spus partenera lui Mircea Badea.

În cadrul emisiunii, vedeta de televiziune – devenită în timp expertă în fitness și nutriție – ne-a dezvăluit detalii despre viața de familie, despre planurile de viitor, dar și despre programul „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”, un ghid de slăbire, nutriție, mișcare și informare pentru femeile care vor să învețe cum să facă față trecerii prin etapa de vârstă 35-69 ani! Toate dezvăluirile le vedeți în video de mai sus!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter