Dana Budeanu, mesaj pentru Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023: „Așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 16:30

Finalul sezonului 13 “Românii au talent” a stârnit un val de controverse, după ce Rareș Prisacariu, un băiat în vârstă de șapte ani, a câștigat simpatia publicului și premiul cel mare, de 120.000 de euro. Rareș a reușit să impresioneze publicul și jurații cu un dialog emoționant cu Dumnezeu.

Părerile oamenilor au fost împărțite cu privire la reușita puștiului, iar unii spun că Rareș este un copil exploatat care nu trebuia expus de părinți în maniera în care a fost. Și, în plus, nici textul ales pentru a fi recitat în marea finală nu ar fi fost potrivit. Au existat persoane care i-au contestat monologul despre întâlnirea lui cu Dumnezeu, dar au fost și oameni care i-au apreciat talentul de a recita și interesul pentru lectură.

Dana Budeanu, mesaj pentru Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023

Citeşte şi: Rareș Prisacariu, primul interviu după ce a câștigat Românii au talent: „La repetiții, mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu avioanele de hârtie” / Exclusiv

Dana Budeanu se numără printre cei care au apreciat talentul băiatului și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au talent.

„Ești o minune de copil. Punct! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile! Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie! Copii CA EI! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?” – a transmis Dana Budeanu, după controversele iscate de rezultatul din finala Românii au talent.

Aceasta a ținut să precizeze că și fetele ei gemene obișnuiesc să spună rugăciuni dimineața și seara.

„Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș!” – a adăugat Dana Budeanu.

Citeşte şi: Ei sunt părinții lui Rareș Prisacariu, copilul fenomen de la „Românii au talent”. Cu ce se ocupă Gina și Marius Prisacariu

Marian Godină este și el de părere că Rareș Prisăcariu este un copil bine educat, bine crescut și îngrijit și foarte talentat. Cu toate acestea, polițistul spune că nu l-ar fi votat și este de părere că textul ales de părinți a fost unul pentru oamenii “emotivi și mai puțin raționali”.

“Eu nu cred că acel copil, cel care a câștigat Românii au talent, e un copil abuzat. Eu cred că e un copil îngrijit, foarte bine crescut, care are parte de o educație aleasă.

Părinții i-au ales niște texte numai bune de prins la norod, niște înșiruiri de platitudini care impresionează oamenii mai mult emotivi și mai puțin raționali. Ar fi interesant să vedem niște statistici despre publicul acelei emisiuni și, mai ales, despre cei care votează. Sunt convins că nu ar fi surprize, este foarte previzibil.

În concluzie, eu nu sunt revoltat, așa cum îi văd pe mulți, mai ales pentru că nu am votat, ba doar am văzut prima sa apariție, iar după câteva minute m-am minunat de ce îi mai duce capul pe unii părinți să își pună copiii să spună.

Citeşte şi: Cine e Rareș Prisăcariu, băiețelul de 7 ani care a primit Golden Buzz la „Românii au talent”: „Nu îmi doresc să transmit emoții triste”

Pentru că da, un copil de vârsta lui, oricât de mult le-ar plăcea unora să creadă asta, indiferent de cât de mare ar avea IQ-ul, nu poate face nimic de capul lui, nu se poate înscrie la o emisiune, nu poate alege singur ce să recite, ce să învețe, ce să citească, cum și cu ce să se îmbrace, la fel cum un copil de vârsta lui nu răspunde în fața legii. Pentru că nu are discernământ. La fel ca mulți dintre adulții care votează.”

Pe de cealaltă parte, Șerban Huidu consideră că Rareș Prisacariu este un copil exploatat, un puști a cărui copilărie “a murit îngropată în discursuri utopice”. Huidu este de părere că nu este datoria unui copil să “tragă de mânecă societatea bolnavă”.

„Puștiul a câștigat. Copilăria a murit îngropată în discursuri patriotarde utopice… Nu e treaba unui copil inocent să tragă de mânecă societatea bolnavă. E doar împotriva firii. Cetățeni, gândiți! Am fost întotdeauna impresionat de emisiunea fanion a Protv-ului, Românii au talent.

De la producție și până la alegerea subiectelor. E drept că sunt și probleme, dar pentru asta sunt cârcotașii. Îmi pare rău că nu au reușit sa îl țină pe Călinescu acolo. Și îmi mai pare rău pentru niște variante nefericite alese ca jurați. Astăzi vom vorbi despre cu totul altceva. Alegerea concurenților”, a transmis Șerban Huidu pe blogul său.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter