Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea “Românii au talent” 2017, mărturisiri dureroase despre părinții naturali. „Născând-o așa, au avut un șoc!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:05

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea din 2017 a concursului “Românii au talent”, a fost invitată împreună cu mama ei adoptivă în podcastul “În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

Acolo, cele două au făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre trecutul tinerei și părinții ei naturali care au abandonat-o la naștere.

„Au trecut 10 ani de când a murit mama ei”

Lorelai Moșneguțu a venit pe lume fără mâini și a fost abandonată în spital de cea care i-a dat naştere. Destinul a făcut ca fata să fie salvată de Viorica Pârvan, un asistent maternal, care i-a devenit mamă adoptivă.

Viorica Pârvan a povestit că mama naturală a lui Lorelai a murit în 2013, dar tânăra a aflat târziu de deces.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, indignat de cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au talent”. „Cum să îți fie rușine când e unic?”

“Cred că, să mă ierți, în sufletul ei, și-ar fi dorit să o cunoască pe mama ei. Au trecut 10 ani de când a murit mama ei. Știți că totul are o mare legătură? Chiar dacă ea nu acceptă acest lucru. Am aflat mai târziu. Nu i s-a spus ca să nu fie o traumă pentru ea. Asistenții nu i-au spus. I-a spus, culmea… cine, învățătoarea, era în clasa a IV-a, a V-a. A aflat la o lună sau două, după moartea ei. Știa toată lumea, numai noi nu. E un oraș mic, se cunosc toți…” – a mărturisit Viorica Pârvan.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro

Moderatorul podcastului a dorit să afle dacă părinții naturali ai tinerei au încercat vreodată să ia legătura cu ea. Lorelai a răspuns prompt că “nu, niciodată!”. Ea a precizat apoi că nu și-ar fi dorit să-i cunoască pentru că nu a dus lipsa unei familii.

Lorelai Moșneguțu: „Nu le port pică. Nu îi judec!”

“Nu am dus lipsa unei familii. Am avut-o pe mama (n.r. adoptivă), l-am avut pe fiul ei, pe care l-am considerat tatăl meu. Nu am simțit această lipsă pe care, poate, unii copii o simt, fiind în alt context și fără norocul meu, spre exemplu.

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj pentru Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023: „Așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!”

Dar nici nu le port pică. Așa cum și mama (n.r. adoptivă) când m-a văzut prima oară s-a speriat, așa pot să înțeleg că și ei ar fi reacționat la fel. Nu îi judec. Până la urmă, consider că așa a fost să se întâmple. Eu cred în destin. Poate dacă nu ajungeam la mama Vio, nu eram unde sunt astăzi” – a spus Lorelai.

„Născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc. Și tatăl a avut un șoc”

Viorica și Lorelai au mai dezvăluit că, din cele auzite de la vecini, mama naturală a tinerei a văzut-o la televizor și a auzit-o cântând o compoziție proprie, despre mamă. La doar câteva zile de la acel moment, cea care i-a dat viață lui Lorelai a murit. Mama adoptivă a tinerei a mai precizat că părinții naturali nu au dorit să o întâlnească niciodată. Vecinii mamei naturale au reprezentat singura legătură dintre părinții naturali și Viorica.

Se pare că părinții naturali au abandonat-o pe Lorelai din cauza condiției și problemelor de sănătate cu care s-a născut.

Citeşte şi: O fostă campioană europeană la bârnă vine la Românii au talent: ”Viața mea a fost debusolantă”

“Această mamă a ei și-a dorit foarte mult un copil. Și există anumite boli feminine din cauza cărora nu se poate ține sarcina. Mama ei a stat mai mult internată pe timpul sarcinii cu Lorelai. A fost un efort fantastic. La ecografie i s-a spus că va fi întreagă. Ecografiile de atunci poate că nu erau destul de bune ca acum. Dânsa avea o situație materială foarte bună.

Născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc. Și tatăl a avut un șoc. Mi-au spus asistenți de acolo. Șocul a fost de așa manieră încât oricine o întreba, nu recunoștea că este copilul ei. Spunea că e coincidență de nume. Și de aceea a fost și de acord să ia acel pseudonim. Zic bine, draga mea? Îmi pare rău că te fac să suferi…” – a continuat Viorica Pârvan.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter