Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor România 2023. Dependența pe care o are concurenta „războinicilor”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 14:29

Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor România 2023. Concurenta în echipa Războinicilor, Alexandra Porkolab este unul dintre concurenții noului sezon „Survivor România”. Reality-showul are premiera în această seară, la PRO TV.

Două echipe a câte 12 concurenți intră în cursa unuia dintre cele mai așteptate reality-showuri din România. „Survivor România” 2023 debutează la PRO TV, iar „Războinicii” și „Faimoșii” sunt pregătiți la linia de start.

Cine este Alexandra Porkolab, de la Survivor România 2023. Războinica are o fetiță de 4 ani

Alexandra Porkolab se află printre cei 12 concurenți din echipa „Războinicilor”, de la „Survivor România”. Este originară din Brașov, iar unele dintre cele mai mari pasiuni ale sale sunt handbalul și călătoriile.

Concurenta de la Alexandra Prokolob a devenit mamă în anul 2018, atunci când a adus pe lume o fetiță. „Războinica” este zodia taur și spune că este sigură că personalitatea ei o va ajuta în competiția de la PRO TV.

Citește și: Cine este Alin Chirilă, de la Survivor România 2023. La 17 ani, a fost alungat de tată de acasă și a ajuns campion MMA

Ce dependență are Alexandra Porkolab de la Survivor România 2023

Întrebată, în filmulețul de prezentare realizat pentru emisiune, care sunt cele trei lucruri pe care lumea ar trebui să le știe despre ea, Alexandra Porkolab de la Survivor România 2023 a răspuns: „Deși mimica feței mele este una serioasă, sunt un om foarte glumeț și îmi place simțul umorului foarte mult. 2- sunt dependentă de zahăr și o să îmi fie greu (n.r în concurs) și 3 – ador natura, am fost fan munte, acum cred că voi deveni fan mare”

Citește și: Maria Constantin, înainte de Survivor România 2023: „Îmi doresc să rămân OM”

În numele Andreei, prietenii ei au postat pe Facebook un mesaj prin care îi îndeamnă pe cei de acasă să o susțină pe aceasta în competiția de la PRO TV. Până în momentul părăsirii emisiunii, concurenții de la Survivor România 2023 nu vor avea acces la tehnologie.

„Salut dragilor! Alexandra începe anul în forță, urmează să înceapă aventura în echipa Războinicilor în noul sezon Survivor România, începând cu data de 9 Ianuarie. Ea nu va avea acces la telefon, așa că are nevoie de noi să îi transmitem toate gândurile pozitive! Haideți să îi ținem pumnii! Va fi un an plin de provocări!”

Concurenții de la Survivor România 2023

12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV. Iată cine sunt faimoșii și războinicii care vor participa în cel de-al treilea sezon al Survivor România.

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Sursă fotografii: Facebook / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter