Dietă şi fitness: mituri şi greşeli discutate de Troy Dureh, antrenor de Boxalates

De Unica.ro, pe

Află care sunt cele mai mari greşeli în dietă şi fitness! Vorbeşte despre ele Troy Dureh, un cunoscut antrenor de Boxalates – o combinaţie eficientă între box şi pilates.

Ce greşeli faci când vrei să slăbeşti

Întrebat care sunt cele mai mari greşeli ale celor care vor să slăbească, Troy Dureh a menţionat în primul rând dieta greşită. Aşa că, înainte să începi un program de slăbit, informează-te şi alege stilul de alimentaţie care şi se potriveşte fiindcă niciun antrenament, oricât ar fi de intens, nu poate compensa lipsa unei diete corespunzătoare.

A doua mare greşeală observată de Troy este legată de sport. Unii dintre noi nu fac deloc mişcare, pe când alţii petrec prea puţin timp la sală. „Nu este de ajuns să faci sport de trei ori pe săptămână timp de 20 de minunte ca să fii în formă maximă”, spune Troy.

„Abdomnele” nu te scapă de burtă

Antrenorul a mai vorbit şi despre miturile cele mai răspândite printre cei care fac sport. Unul din acestea spune că făcând sute de „abdomene” sau mergând la ore de fitness concentrate pe abdomen, vei avea „pătrăţele”. Dacă ai kilograme în plus, acestea nu îţi vor fi de ajutor pentru că mai întâi trebuie să slăbeşti prin exerciţii cardio.
Vezi mai multe sfaturi pentru o dietă reuşită pe Jurnalul Pofticioasei!

Troy Dureh are şi un sfat pentru femeile care merg la sală: să nu se ferească de exerciţiile cu greutăţi. Acestea nu vor duce la dezvoltarea unuor muşchi enormi, aşa cum se tem multe doamne şi domnişoare, pentru că muşchii se dezvoltă foarte greu, fiind nevoie de ani de antrenament intens pentru a ajunge la aspectul culturistelor.

De ce să practici Boxalates

Boxalates, cursul predat de Troy Dureh, dar şi alte cursuri care se bazează pe mişcările din box, au avantajul că aduc ceva nou în rutina ta de antrenament, te ajută să-ţi faci noi prieteni şi, cel mai important, îţi oferă un antrenament plin de energie care arde multe calorii.

Pe Troy Dureh îl poţi întâlni în weekend-ul 23-24 martie 2013, la Convenţia Internaţioanlă de Fitness 2013, eveniment organizat de Fitness Scandinavia, unde predă cursurile de Boxalates, MMACISE, Fitbox şi Bagbox.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter