Imagini de coșmar într-un parc din București. Ce s-a găsit lângă locurile de joacă pentru copii

Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 18:15

Imagini cu un puternic impact emoțional au fost surprinse într-un parc din sectorul șase din București de către oamenii care veniseră acolo pentru a se relaxa.

Parcurile din București reprezintă locul ideal pentru locuitorii Capitalei când vine vorba de relaxare, fie că sunt adulți sau copii. Însă o surpriză neplăcută a fost observată într-un parc din sectorul șase, chiar de către oamenii care veniseră acolo pentru a-și încărca bateriile.

În parcul Crângași, oamenii au observat zeci de păsări moarte lângă locurile de joacă pentru copii. Specialiștii susțin că acest fenomen îngrijorător este generat de substanțele toxice din aer. Deși cauza morții a zeci de păsări nu este pe deplin cunoscută, cetățenii refuză să își mai aducă animalele sau copiii în zonă, după cum relatează Playtech.

Oamenii susțin că au făcut mai multe sesizări către Primărie, dar că problema nu s-a rezolvat. Primarul sectorului șase, Ciprian Ciucu, a spus că se va implica personal în anchetă, pentru a afla cauza din spatele evenimentelor tragice. Poliția Locală a ajuns la fața locului pentru a investiga, iar angajații de la o firmă de salubrizare au evacuat zona.

Martorii de la fața locului și-au împărtășit experiențele, într-un reportaj realizat de ProTV. Printre aceștia s-a numărat și Lavinia Trandafir, care a zis: „Ne este frică și nu numai mie, și celorlalți părinți. Astăzi, de exemplu, am văzut o fetiță plângând efectiv în momentul în care a văzut imaginea aceea, de coșmar”.

Totodată, Gellu Brich, activist pentru drepturile animalelor, a explicat: „Dacă ar fi fost otravă clasică de șobolani ar fi murit nu una lângă cealaltă și ar fi durat zile, este vorba fie de antigel, deci deversări, fie produse de origine…de cianură, sau furadan, care este o otravă destul de puternică și este pedepsită conform codului penal, folosirea ei în spațiile publice”.

Foto – ProTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter