Cum ar fi murit tânărul de 17 ani la Therme Balotești

Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 13:31

Cristi, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat în weekend, în timp ce se afla la un centru de relaxare cu apă termală de lângă București. Adolescentul s-a înecat la Therme Balotești după ce a leșinat într-o piscină unde apa nu măsura mai mult de un metru.

Băiatul se afla acolo cu un unchi și cu un verișor nevăzător. Verișorul adolescentului a cerut ajutorul când a realizat că acesta nu mai răspunde. Salvamarii și cadrele medicale prezente la fața locului au încercat să-l resusciteze, dar din nefericire nu i-au mai putut salva viața. Se pare că lui Cristi i s-a făcut brusc rău și a căzut din picioare în apa din piscină.

Citeşte şi: Băiețelul lui Cătălin Moroșanu s-a născut prematur. Primele poze cu copilașul

Copilul meu de 16 ani, nevăzător, care a stat tot timpul cu el, a sesizat că Cristi nu mai răspunde. Uitându-ne pe camere azi-noapte s-a văzut că a căzut, efectiv a căzut din picioare, la o apă relativ mică – a declarat unchiul lui Cristi pentru Observator TV.

Cristi era din Dragomirești Deal, județul Ilfov, iar peste o lună ar fi împlinit 18 ani.

„Personalul de supraveghere (echipa de salvamari) a centrului nostru a observat un tânăr de 17 ani în piscina din zona Galaxy, care nu se putea ridica la suprafața apei și a intervenit prompt, conform protocolului de securitate. Personalul de prim ajutor din cadrul complexului i-a aplicat acestuia primele măsuri de ajutor până la sosirea echipajelor SMURD. Acesta a fost preluat cu semne vitale, continuîndu-se manevrele de prim ajutor”, a declarat pentru Gândul, Andrada Șeitan, directorul de comunicare al Therme Group.

Polițiștii de la Serviciul de Investigație Criminale Ilfov fac investigații pentru a stabili ce măsuri vor fi luate după această tragedie.

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter