Ce s-a întâmplat cu șoferul fugar din București, care a lovit mai multe mașini, după ce a fost reținut de Poliție

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 octombrie 2022, 16:21

Șoferul fugar din Capitală, care a lovit mai multe mașini și era să accidenteze mai multe persoane a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de Procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 din București, notează libertatea.ro.

Amintim că la mijlocul acestei săptămâni, Michelle Antonio Șerban a lovit două mașini și era să accidenteze mai mulți oameni în timp ce încerca să scape de poliție și de jandarmi. El a lovit intenționat mai multe automobile în trafic și era să dea peste câțiva oameni pe o trecere de pietoni.

Michelle Antonio Șerban ar fi băiatul cântăreței Roxy Manelista, pe numele real Roxana Maria Ghiță. Polițiștii au descoperit că mașina pe care Șerban o conducea la momentul incidentului era pe numele mamei lui.

Citeşte şi: Experții în sănătate anunță un nou val al pandemiei de COVID-19 în România

Joi dimineață, șoferul fugar a fost scos din secția 19 de Poliție și dus la INML pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Michelle Antonio Șerban se află, în prezent, sub control judiciar, timp de 60 de zile. Acestuia i s-a suspendat permisul și nu mai are drept de redobândire. Autoritățile au stabilit că bărbatul nu consumase alcool sau substanțe interzise în timpul incidentului.

Foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter