Dieta cu calciu: Slăbeşte 5 kilograme cu dieta pe bază de lactate

De Diana Zagrean, pe

Una dintre marile probleme cu care ne confruntăm atunci când vrem să ţinem o dietă este că nu ştim sigur cât de bună este aceasta pentru sănătatea noastră. De aceea, noi îţi propunem o dietă echilibrată, bogată în calciu, de pe urma căreia ai numai de câştigat. Slăbeşte 5 kilograme cu dieta pe bază de lactate

De ce este atât de important calciul

Corpul nostru conţine peste un kilogram de calciu, care se găseşte atât fixat în oase şi dinţi, cât şi distribuit în ţesuturi şi în lichidele corpului. Cu timpul, concentraţia calciului din organism scade, lucru care se face resimţit prin apariţia diferitelor afecţiuni. Tocmai de aceea, nu trebuie să faci niciodată abstracţie de cantitatea de calciu de care corpul tău are nevoie, nici măcar atunci când vrei cu orice preţ să slăbeşti.

Oase puternice, abdomen plat

Cercetările din SUA şi Italia arată că acest mineral de care corpul are atâta nevoie, calciul, ajută foarte mult la slăbit, deoarece stopează asimilarea grăsimilor în intestin şi dă startul arderilor la nivel celular. Cel mai eficient în acest scop e calciul din produsele lactate. Cantitatea minimă de care ai nevoie zilnic e de 800-1.000 mg. Deja de la un consum de 1.200 mg de calciu pe zi începe procesul de ardere a grăsimilor. Dieta pe care ţi-o propunem se încadrează în limitele acestor valori. Mai mult, îţi asigură şi necesarul de vitamina D, magneziu, mangan, bor şi siliciu care fixează calciul şi îi cresc eficienţa.

MIC DEJUN la alegere

1. 150 ml lapte degresat, amestecat cu 3 linguri de cereale integrale, o piersică sau o pară tăiate cubuleţe şi o lingură de stafide.
2. Două felii de pâine neagră cu 100 g de caşcaval şi un kiwi.
3. O chiflă graham cu 40 g de caşcaval şi pătrunjel.
4. Un iaurt degresat şi un măr.
5. O felie de pâine neagră, un ou fiert, două felii de caşcaval.
6. Două kiwi şi 100 g brânză de vaci.
7. O banană şi 150 g iaurt degresat.

Substanţele amărui îţi fac bine.

Substanţele amărui pe care le găseşti în păpădie, cimbru, ceapă, lămâi, grepfrut, portocale sau măsline  stimulează producţia de sucuri gastrice, care potolesc apetitul şi asigură o digestie sănătoasă.

Cercetările ştiinţifice au arătat că substanţele amare ajută la arderea grăsimilor din zona taliei, de aceea poţi adăuga astfel de ingrediente la mâncare sau poţi căuta în farmacii ceaiuri pe care să le bei zilnic.
Citeşte mai departe şi vezi ce trebuie să mănânci ca fel principal şi gustări ca să slăbeşti 5 kilograme cu dieta pe bază de lactate, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter