Cum se menține în formă Alessandra Stoicescu la 47 de ani: „Până acum nu am simțit nevoia intervențiilor estetice” / Exclusiv

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:37

Alessandra Stoicescu a împlinit 47 de ani și se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. De ziua sa de naștere a plecat în vacanță în Maldive cu familia și spune că a reușit să își facă mai mult timp și pentru ea.

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a avut parte de cel mai frumos cadou: o vacanță împreună cu familia în unul din cele mai exotice locuri din lume. Aceasta a declarat, în exclusivitate pentru UNICA.ro cum se simte la 47 de ani și cum reușește să își îngrijească tenul, mai ales că obișnuiește să își petreacă vacanțele în Maldive.

Alessandra Stoicescu a împlinit 47 de ani: „Mă simt extraordinar de bine”

Alessandra Stoicescu a dezvăluit că se simte foarte bine la 47 de ani atât la interior cât și la exterior.

„Mă simt extraordinar de bine, am grijă de mine parcă mai mult decât la 37, atât pentru echilibrul interior, cât și fizic”, a declarat prezentatoarea Observatorului pentru Unica.ro.

De asemenea, aceasta a explicat că a început să facă câteva schimbări importante în viața ei.

„Îmi dedic mai mult timp, merg de patru ori pe săptămână la sport unde fac dans, zumba, yoga, pilates și aquagym”, a precizat vedeta Antenei 1.

Alessandra Stoicescu este o persoană foarte ocupată, însă a reușit să își rezerve timp și pentru ea și și-a organizat timpul în așa fel încât să poată face sport pentru a avea un stil de viață mai sănătos.

„De la începutul anului mi-am propus să îmi fac mai mult timp pentru mine și, de data asta, să îmi și țin promisiunea față de mine, așa cum o fac mereu față cei din jur. Mi-am organizat mai bine timpul și am reușit să îmi fac un program constant de mers la sport, m-am înscris la toate clasele care mi se potrivesc, astfel încât să am diversitate, să fiu motivată. Nu a fost deloc ușor începutul, pentru că de ani de zile nu am făcut sport după un program organizat, constant. Însă am simțit destul de repede beneficiile și asta m-a motivat foarte tare”, a afirmat prezentatoarea Observatorului.

Cum își îngrijește tenul Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu iubește călătoriile în Maldive alături de soțul și fiica ei, astfel că își expune destul de des tenul la soare. Aceasta a dezvăluit cum reușește să își îngrijească tenul pentru a se asigura că acesta nu suferă după câteva zile petrecute sub razele puternice ale soarelui.

„Fac periodic și proceduri non invazive pentru îmbunătățirea aspectului tenului și am rămas fidelă aceleiași clinici pentru că am rezultate bune. Ascult specialiștii care ne învață cum să pregătim tenul pentru vacanțele la soare, nu plec niciodată fără măști hidratante sau fără SPF. Și Sara știe că nu ieșim din cameră înainte de a folosi cremele cu factor de protecție solară și a intrat asta și în rutina ei de vacanță”, a explicat Alessansra Stoicescu.

Totodată, prezentatoarea Observatorului spune că nu a apelat până în prezent la operații estetice și nici nu obișnuiește să folosească filtre atunci când postează pe rețelele de socializare.

„Până acum nu am simțit nevoia intervențiilor estetice. Și nici a filtrelor de pe Instagram. Această încredere pe care o au foarte multe femei de peste 45 de ani vine din preocuparea pentru echilibrul interior mai mult decât pentru aparențe”, a subliniat ea.

Citește și: Cum l-a surprins Ella, fata cea mare a Andreei Bălan, pe tatăl ei, George Burcea. Actorul e în Las Vegas cu Viviana Sposub

Citește și: Bella Santiago face nuntă catolică: „Voi avea două rochii de mireasă”. De ce a refuzat mama ei să vină la eveniment / Exclusiv

Vacanța în Maldive, cadoul ideal pentru aniversarea a 47 de ani

Alessandra Stoicescu reușește să se bucure din plin de tot ceea ce îi oferă viața și chiar mai mult acum, de când o are pe fetița ei, Sara. Micuța și-a însoțit întotdeauna părinții în călătorii și nu avea cum să lipsească de la ziua de naștere a mamei sale.

„De când o avem pe Sara, am reușit să facem exact ce ne-am propus încă de când eram însărcinată: să nu ne schimbăm prea mult planurile de vacanță și să o luăm cu noi peste tot, călătoriile fiind pasiunea noastră comună. Sunt aproape 4 ani de atunci și sunt foarte fericită că vacanțele în trei sunt ceva firesc, deloc greu ci, dimpotrivă, vedem diferențele mari de la o călătorie la alta, cum Sara înțelege mai bine lucrurile, cum se dezvoltă”, a povestit Alessandra Stoicescu.

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea și viața cu trei copii: „Ne-am găsit liniștea împreună” / Exclusiv

Alessandra Stoicescu, dezvăluiri despre fiica sa, Sara: „Deja răspunde și în limba engleză”

Vedeta Antenei 1 a dezvăluit că fetița ei vorbește deja și în limba engleză, astfel că poate purta mici conversații și cu ceilalți copii cu care se întâlnește în călătorii.

Citește și: Andreea Raicu a dezvăluit care a fost motivul despărțirii de Cristi Chivu. „Nu aș schimba nimic!”

„Deja răspunde și în limba engleză, are conversații cu copiii de alte naționalități pe care îi cunoaște la plajă sau la masă, este din ce în ce mai creativă în joacă, simt că o ajută enorm faptul că vede oameni atât de diferiți și locuri extraordinare. Tot ce mi-aș dori este să facem asta mai des dacă am putea, dar an de an, de ziua mea, plecăm la plajă și de cele mai multe ori am ales Maldive. De fiecare dată descoperim lucruri noi, peisaje de vis și activități interesante pentru toată familia. Sara este foarte fericită, se bucură de tot ce vede, improvizează jocuri și își face prieteni, iar noi ne putem relaxa petrecând mai mult timp împreună”, a precizat Alessandra Stoicescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alessandra Stoicescu și familia ei, în Maldive

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter