Anca Țurcașiu spune că nu ține dietă și a renunțat la apa din comerț. Ce face de arată atât de bine la 53 de ani

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:37

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele care par să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Concurenta de la “Te cunosc de undeva” arată senzațional la 53 de ani și a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă impecabilă.

Spre uimirea multora, actrița și cântăreața nu ține o dietă de slăbire anume, ci a reușit să-și creeze un stil de viață sănătos, pe care-l urmează fără abateri. Anca Țurcașiu spune că a renunțat de multă vreme la diete și nu s-ar mai întoarce la ele, pentru că nu dau rezultate.

„Nu, e un mod de viață. Nu stau să mai fac diete, am renunțat de mult la diete. Dietele au rolul de a slăbi și după aceea au rolul de Yo-Yo, după ce slăbești se întorc înapoi (kilogramele). Trebuie să faci totul cu rațiune. Mi-am înfrânt poftele și mănânc doar ce trebuie, sunt foarte disciplinată. Contează mai mult sănătatea mea și forma în care mă fiu decât niște lucruri care mi-ar face rău”, a dezvăluit  Anca Țurcașiu pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, criticată de fani pentru o fotografie provocatoare publicată pe internet

Artista mai apelează la un truc pentru a se menține în cea mai bună formă. Pentru hidratare, ea a precizat că nu mai consumă apă din comerț și bea ceva “de ce diferențiază” de apa pe care o găsim pe rafturile magazinelor.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, curtată de admiratori în mediul online. „Sunt foarte mulți, unii chiar agresivi!”

Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă” – a adăugat ea.

Cum menținerea unui corp frumos modelat nu poate avea loc fără exerciții fizice, Anca Țucașiu are și un program riguros de mișcare care începe de la prima oră a dimineții.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, ținută spectaculoasă la nunta fiului ei. Ce mesaj a transmis artista

„Dacă vrei să te miști și nu ai timp, poți să faci asta și acasă cu ușurință. Sunt atâtea exerciții pe internet și atâtea soluții ca să te antrenezi. Trebuie doar să vrei, să ai disponibilitate și voință. Poți să faci asta în fiecare zi. Eu fac în fiecare dimineață 30 de minute de mișcare. Încearcă și tu” – a explicat ea, pe rețelele de socializare.

În plus, a mai precizat vedeta, important este și tonusul psihic, așa că pe lângă grija pentru corp, este preocupată să se încarce zilnic cu energie pozitivă.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii care cu adevărat merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter