Cum să ai un fund bombat şi coapse ferme cu Fitness Scandinavia

De Diana Zagrean, pe

Ziua trei a programului de slăbit de sărbători cu Richmond Bachia şi echipa Fitness Scandinavia continuă cu trei serii de exerciţii pentru fund, coapse şi aripioare, cu accent pe muşchii fesieri.
Antrenorii de la Fitness Scandinavia ne vor arăta astăzi cum să dăm jos grăsimea de pe fund şi coapse, pentru o siluetă mai suplă.
Ioana Popa, Master trainer în echipa lui Richmond Bachia propune trei exerciţii amuzante, care pun la treabă toţi muşchii din zona inferioară a corpului (fesieri, coapse, gambe), dar şi braţele, pe care le vom folosi la susţinere.

Citeşte şi despre cum să ai un abdomen de fier şi să dai jos burta cu Richmond Bachia.
Primul exerciţiu propus de Ioana Popa include folosirea unei mingi de fitness, pe care ne vom roti corpul. Flexarea în sus a picioarelor îndoite va antrena toate grupele de muşchi din picioare şi mai ales muşchii fesieri, pentru un fund ferm şi bombat.
Cel de-al doilea exerciţiu propus de antrenorii Fitness Scandinavia şi Richmond Bachia se foloseşte tot de mingea de fitness.
Sub îndrumarea antrenorului personal Iulia Popa veţi ridica pe rând, fiecare picior, într-un fel de fandare în echilibru, care va solicita muşchii la maxim şi vă va tonifia nu numai fundul şi picioarele, dar şi abdomenul şi braţele.

Citeşte şi despre cum să ai braţe puternice cu Richmond Bachia
Cel de-al treilea exerciţiu este puţin mai clasic şi antrenează picioarele şi fundul, dar arde grăsimile şi de pe abdomen.

Împreună cu o dietă echilibrată, aceste serii de exerciţii te vor ajuta să slăbeşti sau să te menţii de sărbători.
Citeşte şi mâine blogul de fitness Unica.ro: Fii in forma maxima de sarbatori şi învaţă noi exerciţii de la antrenorii Fitness Scandinavia.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter