Cum să ai un abdomen de fier cu Richmond Bachia – Top 3 serii de exerciţii ca să dai jos burta

De Diana Zagrean, pe

Astăzi lansăm Săptămâna Fitness Scandinavia pe Unica.ro. Află de la noi care sunt cele mai moderne exerciţii de fitness. Învaţă cum să slăbeşti repede şi eficient pentru Crăciun şi Revelion direct de la Richmond Bachia, fondatorul Fitness Scandinavia.
Richmond Bachia ne-a explicat, în următorul interviu, de ce este foarte important să avem un antrenor personal când mergem pentru prima oară la sala de fitness.
De asemenea, Richmond ne-a spus ce avem voie să mâncăm şi să bem când mergem la sală, când este bine să ne apucăm de exerciţiile de slăbit şi ce ar trebui să ne motiveze să dăm jos kilogramele în plus.
De asemenea, Richmond a vorbit despre etichetă la sala de fitness şi cum ar trebui să evităm accidentările cerând ajutorul antrenorilor sau personalului avizat.
Iată ce a mai transmis Richmond Bachia în exclusivitate pentru cititoarele Unica.ro, în videoclipul de mai jos.

Richmond Bachia ne va arăta în următorul videoclip cum sa dam jos burtica si colaceii si sa avem un corp perfect de sărbători.
Dacă aspectul inestetic al şunculiţelor vă dau bătăi de cap şi vreţi să arătaţi perfect în noua rochie pentru masa de Crăciun sau Revelion, iată ce aveţi de făcut.
Richmond Bachia ne învaţă cum să dăm jos kilogramele în plus şi să obţinem un abdomen de fier.
El şi colegii lui de la Fitness Scandinavia propun trei serii de exerciţii pentru trunchi, abdomen, coapse şi fese, cu accent pe colăcei, burtică şi talie.

Nu ştii ce să mănânci de sărbători ca să nu te îngraşi? Richmond Bachia şi echipa lui de la Fitness Scandinavia te învaţă ce să faci, ce ai voie să mănânci şi ce exerciţii trebuie să faci zilnic ca să te menţii în formă până după Revelion.
Mai multe detalii pe noul blog Unica.ro: Fii în formă maximă de Sărbători!
În următoarea săptămână vom aduce zilnic noi exerciţii de fitness pentru aripioare, coapse, fese, braţe, cu videoclipuri în care Richmond Bachia şi echipa lui vă vor îndruma pas cu pas.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter