Exclusiv. Diana Bart dezvăluie secretul pentru un ten perfect: „Costă 20 de lei”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 11:28

Diana Bart a oferit un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre cum a reușit să se mențină în formă și care este secretul la care apelează pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos. Vedeta de la Prima TV a mărturisit că pentru îngrijire folosește produse 100% românești.

Diana spune că are grijă la alimentație și acordă o atenție deosebită regimului său alimentar. Prezentatoarea de la Prima TV spune că în general consumă multe fructe și legume, cereale și fructe de mare. Ea mărturisețe și că hidratarea este un lucru esențial de care ține cont.

Diana Bart dezvăluie trucurile ei de frumusețe

  • Cum reușești să te menții în formă. Arăți extraordinar. Urmezi un regim anume, există un aliment sau un obicei de la care nu te abați?

„Încerc să urmez toate sfaturile citite în cartea „Cum să trăiești 150 de ani”. Îmi doresc să fiu sănătoasă, să mă bucur 100 de ani de viață, de soț, de copii. Cu cât mâncăm mai sănătos, cu atât viață este mai frumoasă. Îți poți face multe plăceri și fără zahăr, făină albă, prăjeli și conservanți. Există atât de multe alimente delicioase și sănătoase. Da, mai am și eu pofte și mi le fac, dar ocazional. Consum în general lactate fără lactoză, am o intoleranță la lactoză, pe care majoritatea oamenilor o avem, mănânc multe legume, fructe proaspete și de sezon, peste, fructe de mare, carne ușoară, cereale integrale și semințe, condimente și verdețuri. Beau 2 litri de apă pe zi, în special alcalină. Citesc toate etichetele produselor pe care le cumpăr!”, a spus Diana pentru UNICA.ro.

Citește și: Diana Bart și soțul ei investesc mii de euro în educația fiicelor: „Am ales o școală britanică, de la grădiniță până la liceu”

Despre cum reușește să rămână neschimbată și despre modul în care are grijă de corpul ei, Diana Bart mărturisește că își alege cu grijă produsele. Vedeta spune că pentru îngrijirea pielii folosește produse 100% românești care au un preț decent. Secretul ei în ceea ce privește îngrijirea părului este unul simplu. Diana povestește că stilul de viață sănătos o ajută să aibă un păr îngrijit și în egală măsură încearcă să îl coafeze cât mai puțin pentru a nu-l deteriora.

  • În ce constă ritualul tău de îngrijire? Apelezi la tehnologia de ultimă generație în domeniul frumuseții sau ești adepta tratamentelor, măștilor aplicate în casă.

„Citesc și toate etichetele produselor de înfrumusețare și îngrijire și, uite asa, pentru că pielea este cel mai mare organ și cel care absoarbe totul, toate produsele mele de îngrijire sunt 100% plante, fără conservanti și parfumuri artificiale, iar brandul este unul românesc. Demachiantul costă 20 de lei, Tonicul costă 15, iar cremele contur de ochi și cea de față, homeopate, 25 de lei. Părul îl îngrijesc din interior cu stilul de viață sănătos și multaă apă, și îl coafez cât pot de puțin”, a adăugat vedeta de la Prima TV.

  • Dacă ai putea schimba un lucru la tine care ar fi acesta?

„Mi-ar plăcea o piele mai măslinie”, a încheiat Diana Bart

Viața Dianei Bart, între familie și carieră

Pe lângă emisiunea Flash Monden, prezentatoarea TV face echipă cu Gabriel Coveșeanu (Cove) la Prima TV, pentru emisiunea „Primii câștigă”.

Noul proiect vine cu multe satisfacții la pachet, dar și cu schimbări în programul ei zilnic. Astfel, vedeta este nevoită acum să își împartă timpul între viața personală și cea profesională. Diana Bart și soțul ei, Mihai, au împreună două fiice, Amina (2 ani) și Maira (5 ani).

Sursă foto: Instagram Diana Bart

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter