Anda Adam povestește momentul în care a fost abuzată: „Luni de zile m-am simțit amenințată”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 10:26

Anda Adam a vorbit despre momentul în care a fost abuzată. Cântăreața a vorbit deschis în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre unele momente mai puțin plăcute din viața și cariera ei.

Artista a dezvăluit, printre altele și momentul în care s-a simțit abuzată și spune că luni întregi s-a simțit amenințată.

Anda Adam vorbește despre momentul în care s-a simțit abuzată

În cadrul emisiunii de la Kanal D, în care Anda Adam a fost invitată în cea mai recentă ediție, moderatoarea a întrebat-o pe cântăreață dacă a fost vreodată abuzată.

Artista a declarat că abuzurile pot fi sub mai multe forme, iar ea a trecut printr-un moment în care s-a simțit hărțuită. Anda Adam subliniază că nicio femeie nu ar trebui să fie victima vreunui abuz și că este total împotriva acestor practici.

„Abuzul poate fi de mai multe feluri. Am fost victima unui abuz din partea unui fan, dar aș spune mai mult hărțuire. Într-adevăr făcuse o reală obsesie pentru mine și luni de zile m-am simțit amenințată. Mi-am dat seama că nu este un comportament de om normal. El a încetat în momentul în care a înțeles că lucrurile nu mai sunt o joacă și că Poliția îl va contacta, dacă nu se potolește”, a mărturisit Anda Adam în emisiunea de la Kanal D.

Citeşte și: Anda Adam s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia cântăreței

Anda Adam s-a căsătorit luna trecută

Pe 23 decembrie 2022, Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Eudor Mohaci. Cântăreața și logodnicul ei au semnat, actele în fața ofițerului de stare civilă. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, într-un story pe care l-a postat pe Instagram.

„Voiam să vă dorim sărbători fericite și să vă anunțăm că astăzi, noi…ne-am căsătorit. Suntem aici cu părinții”, a spus Anda Adam în ziua cununiei civile.

Actualul partener de viață al vedetei, Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a mai fost însurat și are o fetiță. Soțul Andei Adam a locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România se ocupă de mai multe afaceri.

Citește și: Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Cei doi formează un cuplu din vara anului 2021, iar înainte de Crăciun au decis să își unească destinele în fața ofițerului stării civile.

Anda Adam are o fiică, Evelin, în vârstă de 5 ani, din căsătoria anterioară cu Sorin Andrei Nicolescu. Artista și-a început cariera în 1999, la doar 19 ani, colaborând cu trupa R.A.C.L.A. la piesa Nu mă uita. În 2021 a participat la emisiunea Bravo,ai stil! Celebrities – sezonul 7, difuzată de Kanal D, în calitate de concurentă.

Sursă fotografii: Instagram / Captură Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter