INTERVIU. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:32

Xonia (32 de ani) a început anul 2022 în cadrul emisiunii „Survivor România”. Artista ne-a vorbit în exclusivitate despre experiența ei în show, dar și despre problemele de sănătate cu care se luptă de mai mulți ani.

Bună, Xonia! Ai dat startul anului 2022 în cadrul show-ului „Survivor România”, ai vreun regret în ceea ce privește traseul tău în competiție? Ai fi făcut ceva diferit?

Îmi doream foarte mult să fac parte din această emisiune și mă bucur enorm pentru oportunitatea și experiența de neuitat. Am încredere în Dumnezeu și în drumul creat de el pentru mine, așa că nu am regrete. Eu am fost autentică, nu pot să fiu altfel sau altcineva decât sunt eu. Nu sunt genul de persoană să calc pe cadavre pentru a câștiga sau să manipulez oamenii, așa cum au ales să facă unii dintre concurenți.

Care a fost cea mai mare provocare pentru tine?

Să nu pot vorbi cu familia mea, acasă în Australia. Sunt foarte apropriată de familia mea și nu știam cum va fi să nu mai știu de ei. Și așa e greu cu distanța, dar să nu mai știe nici ei de mine, era o provocare din ambele părți. În afară de acest lucru, eram tare bucuroasă să nu mai am telefon, să fac sport zilnic, să fiu în natură și să „go back to basics”.

Ce ai învățat din această experiență?

Am învățat că, indiferent dacă am sau nu o problemă de sănătate, pot învinge orice provocare. Sunt la fel de puternică și dornică, așa cum am fost și înainte, iar totul este controlat de minte.

Te-a dezamăgit vreunul dintre coechipierii tăi?

Dezamăgit e mult spus. Eu nu am așteptări de la oameni, așa că nu îmi permit să fiu într-o postură în care să pot să spun că sunt dezamăgită. Mă aștept la absolut orice din partea altora. Sunt într-adevăr tristă, deoarece colega mea Elena nu a putut să vadă „the bigger picture”, ci a ales să vadă doar ce era în interesul ei și nu al echipei, susținând totuși că este un „team player”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Xonia, despre probleme ei de sănătate: „Mi-e foarte frică de operație”

Ai dezvăluit că suferi de o boală autoimună, însă nu ai dorit să oferi mai multe detalii în această privință, cum te simți acum?

Momentan sunt în Australia pentru a-mi vedea familia, dar și pentru a începe alte investigații. Sper să pot găsi un tratament mai potrivit față de cel pe care l-am avut în lunile dinainte să plec în emisiunea Survivor. Corpul meu este într-un total dezechilibru, dar îi mulțumesc că a dus câte a dus și duce în continuare. Sunt un adevărat Survivor și într-o zi, când voi fi pregătită, voi vorbi despre experiența mea. Momentan mă simt foarte singură în povestea mea și știu că multe persoane trăiesc același sentiment, pe care aș vrea să nu îl mai aibă atunci când o să pot să ajut prin a-mi spune povestea. Sunt o persoană pozitivă, doar familia mea știe prin ce am trecut. Lucrurile sunt total diferite față de ceea ce las publicul să vadă.

Ai fost onestă în privința luptei tale cu anxietatea și depresia. Ce faci pentru a nu te lăsa copleșită de aceste emoții negative?

Stările mele de anxietate sunt tot mai rare. M-a ajutat foarte mult terapia și dorința de a mă face bine. Depresia nu mai există de ani buni și asta pentru că am ales să fac schimbările necesare pentru fericirea și sănătatea mea. Cu toții avem de făcut alegeri în viață. Depinde foarte mult de noi dacă facem acea schimbare. Am pierdut absolut totul ca să fiu cel mai bogat om.

Foto: Pro TV; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter