Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 15:25

Daniel Pavel a intrat pe ultima sută de metri cu filmările pentru Survivor 2023, marea finală având loc pe 24 mai. Prezentatorul TV recunoaște că prezența iubitei sale în Republica Dominicană aproape tot sezonul l-a ajutat enorm. Cei doi abia așteaptă să revină în țară și să stea cu oamenii dragi care le-au lipsit în aceste luni. Vedeta Pro TV și-a programat deja o vacanță în Grecia cu Antoniu, fiul lui din căsătoria cu Anca. El a păstrat o relație foarte bună cu fosta sa parteneră de viață și, mai mult, a reușit ca Ana și Anca să se înțeleagă foarte bine.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Daniel Pavel a vorbit despre o nouă căsătorie, dar și despre posibilitatea de a deveni din nou tată, având în vedere că iubita sa, Ana Maria Pop își dorește un copil. Mai mult, ea are o relație excelentă cu Antoniu, fiul lui Daniel, care a împlinit, în urmă cu câteva luni, 18 ani. Daniel Pavel lasă lucrurile să își urmeze cursul firesc alături de partenera sa de viață, pe care o numește “Grace Kelly modernă”.

Daniel Pavel, dezvăluiri despre relația cu iubita, Ana, și planurile de viitor

Daniel Pavel și iubita sa, Ana Maria Pop, vor discuta în detaliu, la întoarcerea în România, aspectele importante din viața lor, precum căsătoria și mărirea familiei, în prezent, el concentrându-se pe proiectul Survivor, reality show-ul fenomen, difuzat la Pro TV, de luni până miercuri de la 21.30.

Cum reușești să te menții în cea mai bună formă fizică? Ce alimente consumi? Ce preparate tradiționale îți plac? Cât timp aloci pentru sport? Mergi la sală acolo?

Mulțumesc. Cred că forma psi-fizică ține de un continuum de acțiuni, stări, intenție și motivație oriunde te-ai afla. Că am fost pe mări și oceane, la bordul navelor comerciale ca ofițer, călător de business sau rezident în capitale ale lumii, am căutat să mențin un minimum de antrenament, ca bază. Calistenics – lucru cu propria greutate corporală, fundamente de arte marțiale – mișcări, posturi, antrenamente de rezistență. Fratele meu, Liviu, este și trainer-ul meu cu program făcut pe expertiza lui de profesor de sport și fitness de peste 20 de ani și am un kit de supraviețuire. Apoi despre alimentele consumate, sunt în general atent la tot ceea ce mănânc. Și dacă aș vrea uneori să testez anumite lucruri locale, să știți că tata Teo este în dreapta mea și îmi atrage atenția (râde).

Însă, oricum, Ana mă așteaptă de la filmări cu un mix întotdeauna deopotrivă creativ și sănătos pentru a avea energie. Oricum în Dominicană mănânc destul de puțin.

Citește și: Elena Ionescu dezvăluie cum i-a schimbat Survivor România viața și cum își crește fiul: „Vreau să fiu prietenă cu copilul meu” / Exclusiv

Citește și:  Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România. Câți bani a câștigat influencerița pentru cele 18 săptămâni în Republica Dominicană

Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

Ai o comunicare strânsă cu fanii Survivor. Ce curiozități au? Ce fel de mesaje primești?

Așa este. Le sunt recunoscător pentru că-și iau timp să-mi scrie, să ne spună tot ce le place sau ce și-ar dori să vadă diferit. Este o mare bucurie că îi simțim atât de aproape. Uneori sunt curioși de rezultate în avans, alteori de anumite discuții care s-au întâmplat în Consiliu sau la joc, alteori doar vor să afle lucruri de la mine. Zâmbesc și îmi fac vreme cât pot de des să le răspund fiecăruia în parte J.

Daniel Pavel, despre iubita sa: “Eu o numesc o Grace Kelly modernă”

Tu și Ana sunteți împreună de un an și jumătate. Cât de geloși sunteți? Obișnuiești să te mai uiți în telefonul ei la mesaje sau invers?

Ca să glumim nițel, cred că aici contează mult cum ne uităm la acest uitat în telefon J. Noi suntem oameni evoluați în formă și fond la nivel de relații și de aspirații, dar mai ales în materia comunicării – suntem people’s persons amândoi și nici nu poate fi o problemă să nu ne lăsăm telefonul la îndemâna celuilalt. Ba chiar eu îi cer sfaturi în anumite abordări publice, deoarece Ana mi-a dovedit că este o empată de ligă mare și are intuiții grozave cu oamenii. Apoi, sunt mândru de faptul că arată magnific, că are grijă de ea și că atrage priviri. Are o genă formidabilă și o creștere pe măsură din partea părinților ei. Eu o numesc o Grace Kelly modernă și i-o mai spun și la telefon și față în față (râde).

Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

Ce apreciezi cel mai mult la partenera ta de viață? Are vreun obicei peste care ai trecut cu greu…?

Avem pasiuni comune, ne leagă experiențe de viață, trecute și deja dobândite împreună și curiozități de a experimenta noi orizonturi. Suntem uniți și credința noastră în Dumnezeu și de faptul că amândoi vrem să trăim viața la intensitate maximă, dar și cu responsabilitatea aferentă pentru rolurile pe care le avem deja în viețile celor pe care îi iubim.

Citește și:  Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

Iar asta face ca orice mic aspect, potențial negativ, să fie eliminat rapid din relația noastră. Adică n-avem timp să pierdem timp pe disonanțe de moment – ne reglăm din galopul cailor noștri năzdrăzvani (călăria chiar este un mare hobby comun al nostru (râde).)

Daniel Pavel despre căsătorie: “Eu, ca bărbat, sunt, din nou, pregătit pentru o astfel de evoluție”

Ați discutat despre o posibilă căsătorie? Este în plan pentru anul acesta?

Am mai spus și o să repet cumva ideea că noi lăsăm lucrurile să meargă de la sine. În acest moment, mai 2023, atenția mea este calibrată 100% asupra proiectului și finalului filmărilor de la Survivor.

Ana înțelege perfect asta cât timp suntem aici. Ea a făcut un compromis venind și muncind de aici pentru a fi împreună, pentru a-mi da liniștea de care am nevoie.

Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

Ce vom discuta acasă legat de acest subiect rămâne în intimitatea noastră și veți afla la momentul potrivit. Pot doar să mai adaug că eu, ca bărbat, sunt, din nou, pregătit pentru o astfel de evoluție. Însă totul curge spre timpul cuvenit.

Ce spune Daniel Pavel despre un copil cu iubita sa: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”

Ana își dorește propriul copil?  Dar ție îți surâde ideea de a deveni, pentru a doua oară, tată?

Niciodată să nu spui niciodată – este un motto potrivit pentru această întrebare.

Da, Ana care îl adoră pe Antoniu și are cu el o conexiune la nivel intelectual – empatic și o respectă deplin pe Anca, cu care îl avem pe feciorul nostru, acum proaspăt devenit major, a început să-și dorească propriul copil pe măsură ce ne cunoaștem. Și este în firea lucrurilor să fie așa. Pe de altă parte, perspectiva de a avea lângă mine o gâgâlice care să fie îndrumată/îndrumat de Antoniu, ca între frați, sună a nouă binecuvântare de la Divinitate. Antoniu este primul, unic și cu totul deosebit. Sunt mândru că alături de Anca, ei m-au învățat supremul meșteg de bărbat – să fiu tată!

A programat vacanța în Grecia cu Antoniu

Apropo, ce planuri aveți după Survivor, când reveniți acasă?

Să ne facem timp pentru toți cei dragi. Vreau să le acordăm fiecărora vreme, să povestim despre aceste luni. Să ne luăm și o vacanță, să ne decompensăm după tensiunea aferentă acestui avanspost al civilizației umane unde filmăm cel mai puternic și dur reality show.

Ne este dor de ai noștri toți. Familie, prieteni. Când ajungem, vom fi rapid angrenați în proiect, vom face probabil scurte vacanțe – cea cu băiatul meu și Anca, explorând reliefuri sălbatice maritime în arhipagul elen e deja bătută în cuie.

Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

Apoi, cu Ana, vacanțe blitz și avem și niște surprize pentru voi pe plan creativ – profesional. Personajul născut în furnalul de eroi Survivor dominican – Domnu Dan în noi ipostaze. Urmează un an intens!

Daniel Pavel: “Avem o relație extraordinară, așa cum îi doresc fiecărui părinte”

Cum este relația cu Antoniu? Ce facultate va alege fiul tău? Are un an destul de greu. Ce sfaturi îți cere?

Da, are un an de maximă complexitate, având în vedere dublele examene de final liceu francez de la Viena, și anume Bac-ul în sistem francez și Matura, în sistemul austriac. Deja a adus punctaje de aur în tribul nostru J, și perspectivele sunt glorioase. A învățat cum să învețe, cum să folosească tehnologia specific generației sale, dar și cum să desprindă analizele complexe ale constructivismului clasic, fiind metodic și structurat. Aici a luat mai mult de la mindset-ul germanic – aromân al mamei sale, Anca și coroborează cu ce-i pot da și eu de la mii de km.

Antoniu Pavel, fiul prezentatorului de la Survivor România, a terminat liceul. Imagini de colecție cu tânărul absolvent / Foto
Antoniu Pavel, fiul prezentatorului de la Survivor România, a terminat liceul. Imagini de colecție cu tânărul absolvent / Foto

Și slavă Domnului, anul acesta am fost parcă și mai cuplați pe frecvențe cognitive.

De fiecare dată când are nevoie de un răspuns la o temă de-a sa în lucru sau doar de un sfat, eu sau mama lui îi suntem aproape, chiar ne apucăm de research dacă e nevoie și de acolo îl lăsăm pe el să decidă ce face cu informația primită.

Avem o relație extraordinară, așa cum îi doresc fiecărui părinte să aibă cu ai lui/lor copil/copii. Și mă declar extrem de privilegiat J!

De ce nu și-a vizitat Antoniu tatăl în Republica Dominicană

Antoniu te-a vizitat vreodată la Survivor? Se uită la emisiune? E atras de televiziune? I-ar plăcea în fața sau în spatele camerelor de luat vederi?

Nu, nu a venit până acum în Republica Dominicană, dar asta în special pentru că are școală atunci când eu sunt la filmări. Și nu ar avea cum să lipsească mai multe zile pentru a veni. Însă, se uită, discutăm foarte mult despre lucrurile care se întâmplă și este la curent cu ce face tatăl lui în acest proiect.

Cât despre ce ar putea face pe viitor, aici alegerile îi aparțin în totalitate. Vom lăsa cursul vieții să curgă natural.

Citește și:  Fiul lui Daniel Pavel a terminat liceul. Imagini de colecție cu Antoniu și fosta soție a prezentatorului Survivor România

Dacă ai avea o bagheta magică, ce ai schimba la tine?

Am învățat să nu am regrete și să nu mă gândesc la schimbări magice. Dacă este ceva ce aș vrea să corectez, voi munci pentru a face asta și pentru a fi mulțumit J!

Ce îți lipsește în Dominicană? Care sunt primele 3 lucruri pe care le vei face la întoarcerea acasă?

Răspunsul este clar: familia și oamenii dragi. Deci aș putea rezuma ușor: vizitele – copilul, tata, fratele, sora. Sunt chiar mai mult de 3 J!

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter