Eliminare neașteptată la „Survivor România”. Ștefania Stănilă părăsește competiția

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 18:22

O nouă eliminare are loc la Survivor România, în ediția de miercuri seară, 17 mai. Cu doar o săptămână înainte de marea finală, care va avea loc pe 24 mai, încă un concurent pleacă acasă! Ștefania Stănilă părăsește competiția din Republica Dominicană și pierde șansa de a lupta pentru marele premiu din finală, în valoare de 100.000 de euro.

Finala Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi, iar presiunea este din ce în ce mai mare pentru concurenții show-ului.

”Orice scenariu ai face, e destul de greu pentru că nu poți să anticipezi”, spunea aseară, înaintea Consiliul de Nominalizare, unul dintre participanții la competiție.

Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor România

Citeşte şi: Cât au slăbit concurenții de la Survivor România. Ștefania Stănilă s-a îngrășat: „Am dus-o bine la Survivor” / Video

Acum, când finala se poate vedea cu ochiul liber, strategiile sunt mai importante ca niciodată, iar jocurile câștigate pot fi vitale pentru asigurarea locului în competiție.

Aseară, cei șase concurenți au dat o confruntare esențială în Jocul pentru Imunitate. După o nouă finală între Andrei Krișan și Dan Ursa, cel din urmă a avut de această dată câștig de cauză, asigurându-și un loc în ultima săptămână a show-ului. ”Am deschis ușa colanelor și am închis-o. Aveam nevoie de această victorie”, a declarat Ursa. 

Citeşte şi: Ionuț Iftimoaie, dat în judecată. Adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor: „Mă ține numai prin procese”

Reveniți la Consiliu, concurenții au arătat cât de divizat e tribul când voturile s-au împărțit în mod egal, conducând la doi nominalizați din start: Alexandra Ciomag și Andrei Krișan.

Alexandra Porkolab a avut de luat o hotărâre cu privire la simbolul de imunitate: ”Îmi este destul de greu să iau o decizie. O să-l folosesc pentru mine”. Dan a fost cel care a trebuit să completeze lista nominalizaților și a ales-o pe Ștefania Stănilă, ajunsă la decizia celor de acasă, pentru a treia săptămână la rând.

Citeşte şi: Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

Fiecare dintre membrii tribului Taino simt presiunea Individualelor, dar trebuie să țină cont de fiecare mișcare a celorlalți. Diseară, de la 21:30, Survivor continuă, iar cineva urmează să fie eliminat. Este vorba despre Ștefania Stănilă, spun Viperele Vesele.

Citeşte şi: Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România. Câți bani a câștigat influencerița pentru cele 18 săptămâni în Republica Dominicană

“Jocul de miercuri, jocul pentru comunicare (apel video cu familia), la Survivor România 2023, va fi câștigat de Krișan. Krișan va trebui să joace finala acestui joc de comunicare cu Ștefania. Însă, din cauza unei accidentări a acesteia, finala nu s-a ai ținut. Krișan alege să împartă premiul obținut la jocul de comunicare cu Ștefania și Carmen. În avans și în exclusivitate, vă anunțăm că în Consiliul de eliminare, Ștefania va fi eliminată!” – au transmis Viperele Vesele pe pagina lor de Instagram.

Ștefania Stănilă s-a îngrășat la Survivor România 2023

Deși, din cauza efortului fizic intens, al condițiilor dure și al lipsei de hrană, mai toți concurenții Survivor România au slăbit pe parcursul săptămânilor petrecute în Republica Dominicană, Ștefania Stănilă s-a uimit pe ea însăși când acul cântarului i-a arătat că a luat câteva kilograme în ultima perioadă. Concurenta a intrat în jungla din Dominicană cu 54 kilograme, iar acum a ajuns să cântărească 55.7 kilograme.

Foto – Facebook / PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter