Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:20

Daniel Pavel este pentru cel de-al treilea an consecutiv amfitrionul celui mai urmărit reality-show al momentului, Survivor 2023, difuzat la Pro TV, din această săptămână de luni până miercuri, de la 21.30. Practic sunt ultimele zile pentru el și pentru concurenți în Republica Dominicană, finala urmând să aibă loc pe 24 mai, când vom afla cine va câștiga premiul de 100.000 de euro și va fi desemnat câștigător Survivor 2023. În exclusivitate pentru Unica.ro, prezentatorul TV ne-a spus că, aproape pe tot parcursul acestui sezon, iubita sa, Ana Maria Pop, i-a fost alături și a venit în Republica Domincană cu un surplus de bagaje, în special outfituri pe care el le-a purtat în emisiune.

Daniel Pavel a povestit, pentru Unica.ro, că a ajuns dependent de ochelarii de soare, fiind o formă de prevenție a unei afecțiuni, pterigion, cu care s-a confruntat în primul sezon Survivor, cauzată de reflexia soarelui puternic dominican.

Când ai ales să bați palma cu Pro TV și să fii “exilat” 5-6 luni pe an în Republica Dominicană, care au fost aspectele care te-au convins să preiei acest proiect? Survivor nu este deloc un format ușor de asumat.

Când am luat decizia să semnez cu PRO TV, aveam deja un an de experiență în acest format și știam foarte bine ce va urma, așa că mi-am urmat sufletul și pasiunea. Dacă discutăm despre primul moment când am acceptat provocarea de a mă muta în Dominicană pentru Survivor… nu am să vă mint. Nici atunci nu a fost cea mai grea decizie!

Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

Toată viața am fost un explorator, un om pasionat de sport și o persoană care vrea să-și testeze limitele. Așa că, atunci când am primit propunerea de a prezenta Survivor, am simțit că le înglobează pe toate și nu am stat pe gânduri.

Acum, aproape de finalul celui de-al treilea an în proiect, sunt sigur că am luat decizia corectă!

Ce temeri ai avut legate de acest format TV? Majoritatea concurenților invocă dorul de casă ca fiind cel mai greu de suportat. Tu la ce strategie ai apelat? Mă refer aici la distanța care te ține departe de fiul tău, de părinți. Cât de des vă vedeți pe facetime și cat de mult vorbiți? Părinții tăi s-au adaptat la tehnologia modernă?

Nu am avut niciun fel de temere. Eu locuiam deja departe de România, în Viena, așa că m-am obișnuit să fiu nevoit să apelez la tehnologie pentru a vorbi cu tata, fratele și sora. Da, este foarte dificil să nu-l am aproape pe fiul meu, dar el are maturitatea necesară de a înțelege și știe ce bine îmi aduce acest proiect. Timpul îl recuperăm imediat ce iau vacanță.

Cât sunt aici, așa cum am mai spus, nu am prea mult timp liber. Dar cu siguranță îmi fac vreme pentru un telefon acasă cât se poate de des.

Citește și: Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România. Câți bani a câștigat influencerița pentru cele 18 săptămâni în Republica Dominicană

Citește și:  Bianca Patrichi, adevărul despre ce nu au văzut telespectatorii la Survivor. „De atunci am învățat să zic ce gândesc!”

Citește și: Eliminare neașteptată la Survivor România 2023. S-a lăsat cu lacrimi în Consiliu: „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”

Citește și: Vica Blochina, atac la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. „Acum s-a convins o țară întreagă!”

Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

Dacă anul trecut, iubita ta, Ana, te-a vizitat de două ori în decurs de jumătate de an petrecut în Republica Dominicană, acum situația e diferită. Cum ai convins-o practic să se mute temporar alături de tine acolo?

Ana poate lucra de oriunde, iar asta a contat mult. Faptul că și-a putut lua ”treaba” cu ea până în Dominicană a fost un factor vital în decizia de a sta aici aprope tot proiectul, cu o scurtă pauză. Noi știm cum e și cu distanța, am experimentat-o J! Dar bucuria este cu atât mai mare când ai omul iubit lângă tine, când vine cu tine pe set sau doar te așteaptă acasă.

V-ați făcut de la început un plan de conviețuire în Dominicană sau Ana te-a surprins cu vizite mai lungi ca altă dată?

Am știut de la început că Ana îmi va fi aproape până la final de sezon, cu o mică pauză când a revenit în țară pentru a rezolva câteva lucruri care țin de job-ul ei, dar și pentru a mă ajuta cu o nouă serie de haine.

Daniel Pavel a avut mai multe bagaje pentru Dominicană decât iubita sa

Tu ai plecat la Survivor cu două bagaje, cu câte valize a venit iubita ta în Dominicană, știut fiind faptul că femeilor le trebuiesc mult mai multe lucruri în orice deplasare?

De această dată, eu am avut mai multe bagaje! Cumva de așteptat, probabil, deoarece eu trebuie să schimb ținutele de junglă, râu, mare între diferitele filmări ale segmentelor show-ului nostru de supraviețuire. Și, ca și în sezoanele trecute, când am reușit să intru la inima și retina publicului, modul în care mă prezint este vital, ținând cont și de factorii de mediu tropical și de lungimea în timp a proiectului. În acest sezon, Ana s-a implicat mai mult în aceste pregătiri, logistic și conceptual, așa că ea ar fi cea mai potrivită să răspundă la întrebare (râde).

Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

Cât de des meditezi și cum scapi de energia negativă a ta sau a celor din jur? Ai vreun ritual special? În ce constă?

Ți-aș propune să gândim diferit – să nu discutăm despre această energie negativă, ca schimb de energii și frecvențe în scopul ultim al supraviețuirii, meta-viețuirii, de fapt. Este important să înțelegem că acest tip de format TV, Survivor, este atât de puternic și ajunge la sufletele oamenilor, inspirându-i, intrigându-i, chiar, printr-o generare colosală de energie din partea unei echipe fabuloase de profesioniști media – un crew/echipaj autentic al navei noastre, care își lasă viețile acasă în civilizație și vin, ca și mine, în jungla Dominicană. Este un Survivor 360 de grade pentru toți aici și sursa energiilor noastre combinate este și soluția supraviețuirii.

Pentru a putea face apel la pozitivism, când ești departe de casă, nu îi ai aproape pe cei dragi, muncești enorm, contează să ai ochi – exteriori, interiori să vezi doar ce este mai bine și mai frumos.

Citește și:  Fiul lui Daniel Pavel a terminat liceul. Imagini de colecție cu Antoniu și fosta soție a prezentatorului Survivor România

Nu am ritualuri anume, dar nu lipsește rugăciunea care se aude în mica boxă portabilă – psalmi atoniți și aromele de mir și tămâie (cât rezistă din țară la umiditatea excesivă de aici). Apoi dimineața devreme, cu o alergare ușoară cu picioarele goale pe iarba cu rouă. Să fii sub soarele care abia apare pe cer, să simți energia specială care-ți intră în corp, contează. Apoi fac o cafea – strong dominicană și hidratare maximă, citesc obligatoriu câteva rânduri din cărțile pe care le am în lecturi paralele și abia apoi iau telefonul. Cu diferența de fus orar – 6 ore până în martie și 7 ulterior, din țară deja pot veni mesaje, etc.

Credința este baza structurii mele de navigație în viață – în acest proict, am testat extazul acesteia mai mult decât oriunde altundeva.

Daniel Pavel: “Preventiv am început să port ochelari de soare și pe trasee”

De când ești la Survivor, cu ce probleme de sănătate te-ai confruntat? Cum le-ai rezolvat?

După cum am mai menționat, la câteva luni din primul sezon prezentat de mine, m-am confruntat cu pterigion, m-am examinat în oglindă si am văzut simptomele. E vorba de un punct mai deschis pe iris, cauzat de reflexia soarelui puternic dominican. Doctorul nostru, Tata Teo, s-a ocupat imediat de o analiză oculară într-o clinică și de tratamentul aferent. Nu pune probleme de niciun fel și preventiv am început să port ochelari de soare și pe trasee.

În rest, sunt într-o formă foarte bună și nu am avut altfel de probleme.

Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

Ce face Daniel Pavel în timpul liber în Republica Dominicană

Cum arată viața ta în Republica Dominicană atunci când nu ai programate filmări pentru Survivor? Obișnuiești ca în timpul liber să stai de vorbă cu concurenții sau să îi surprinzi în vreo vizită fulger?

Fanii Survivor știu că pe insula concurenților nu ajunge nimeni. Tocmai de aici provine și ideea lor de a fi departe de tot ceea ce înseamnă civilizație sau contact cu alte persoane, iar aici mă includ și pe mine, dar și pe cei din producție. Eu interacționez cu ei la fiecare joc și în special la Consilii, când avem mai mult pentru a discuta și dezbate tot ceea ce se întâmplă în competiție.

Citește și:  Urmează un moment epocal!” Surpriza lui Daniel Pavel pentru concurenții de la Survivor România

Deci în timpul meu liber, dincolo de ecosistemul uman al luptei de supravițeuire, mă bucur alături de colegii mei, când se poate, ca program sau doar cu Ana de ecosistemul marin și tropical al acestui colț de lume, vizitând, explorând și adunând materiale audio/video și scrise cu care ies către public prin rețelele de socializare sau proiecte viitoare.

Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

Daniel Pavel: “Am testat și eu traseele pe care îi vedeți pe concurenți”

Dacă am face un exercițiu de imaginație, crezi că ai face față din postura de concurent la Survivor? Care ți se par cele mai dificile probe?

Probele nu mi se par dificile atât timp cât ești un împătimit de sport, cum sunt și eu, sau doar un aventurier care vrea să-și testeze limitele. De mai multe ori, am testat și eu traseele pe care îi vedeți pe concurenți, deoarece mi se par incredibil de interesante!

A doua parte a interviului oferit de Daniel Pavel o poți citi mâine, 16 mai, pe UNICA.RO! Nu rata dezvăluiri neștiute făcute de prezentatorul Survivor România despre fiul său, Antoniu, dar și despre relația cu partenera sa, Ana!

Foto: PR Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter