Cine câștigă Survivor România 2023? Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală: „Se bucură de cea mai mare simpatie”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 12:49

Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală Survivor România și spune pe cine vede câștigătorul titlului Survivor România 2023 și al marelui premiul de 100.000 de euro.

Reality show-ul Survivor România 2023 se apropie de final, săptămâna viitoare fiind ultimele 3 ediții ale concursului care ține publicul în fața micului ecran. Pro TV difuzează finala miercuri, de la 21:30, la care vor participa toți concurenții din competiție. În exclusivitate pentru Unica.ro, Crina Abrudan a analizat șansele ultimilor 5 concurenți din concurs în cursa pentru trofeu și, totodată, pentru premiul de 100.000 de euro. Faimoasa este de părere că influencerul Carmen Grebenișan are cele mai mari șanse să iasă învingătoare, ea bucurându-se de simpatia publicului, implicit de o susținere puternică, lucru văzut în momentele în care a fost propusă spre eliminare, iar fanii săi au făcut tot posibilul pentru ca ea să rămână în concurs.

Crina Abrudan, dezvăluiri înainte de marea finală Survivor România 2023

Crina Abrudan a făcut parte din echipa Faimoșilor în aventura Survivor 2023, unde a rezistat timp de 4 săptămâni. Vedeta s-a adaptat condițiilor grele din jungla Dominicană, dormind pe jos, mâncând puțin și străduindu-se să facă față probelor din competiție, dar și conflictelor izbucnite între colegi. A luat competiția Survivor ca pe o provocare, iar, la final, a comparat-o cu expedițiile din copilărie.

Cine câștigă Survivor România 2023? Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală: "Se bucură de cea mai mare simpatie”/ Exclusiv

Crina Abrudan se întoarce la Survivor, în Republica Dominicană

“Eu am văzut-o ca pe o tabără, dacă mă pui să îți descriu această experiență. Eu zic că a fost ca o tabără, cum era tabăra în copilărie. Când eram eu mică, nici condițiile în tabere nu erau extraordinar de bune. Ce-i drept că nu dormeai pe jos și aveai o baie, dar erai tot așa, un copil care umbla prin nisip și prin praf și se juca. Cam așa a fost pentru mine experiența Survivor. Am știut dinainte că o să fiu ok cu toate și m-am adaptat cu ușurință”, a declarat, pentru UNICA.ro, Faimoasa Crina Abrudan.

Crina Abrudan susține că ar mai repeta experiența, pentru că și-a învins anumite frici, și-a depășit anumite limite și nu o mai poate surprinde nimic în jungla Dominicană. “Da, bineînțeles, mâine dimineață dacă mă trimiți, mă duc înapoi”, a specificat ea.

Crina Abrudan merge zilele viitoare în Republica Dominicană, unde Pro TV a convocat Faimoșii și Războinicii pentru finala reality show-ului prezentat de Daniel Pavel care a ținut publicul aproape și care a surprins inclusiv concurenții cu fiecare ediție. “De altfel o să și plecăm la finală. Luni dimineața plecăm toți”, a spus, pentru UNICA.ro, Crina Abrudan.

Citește și:  Crina Abrudan, prima declarație după eliminarea de la Survivor România 2023: „Nu am niciun regret”

Crina Abrudan o vede pe Carmen Grebenișan câștigătoarea Survivor 2023

Dacă la puțin timp după eliminarea din reality show, creditul Crinei Abrudan se îndrepta spre Ștefania și Carmen, coechipierele ei, iată că între timp prima a părăsit emisiunea în lacrimi miercuri seară, chiar înainte de săptămâna finalei. În noul context,  fosta concurentă de la Survivor a analizat șansele celor 5 concurenți rămași în concurs – Andrei Krișan, Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Dan Ursa și Carmen Grebenișan – să se întoarcă învingători din Republica Dominicană.

Cine câștigă Survivor România 2023? Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală: "Se bucură de cea mai mare simpatie”/ Exclusiv

“În momentul de față eu o văd pe Carmen câștigătoare, pentru că se bucură de cea mai mare simpatie din partea publicului, are o foarte mare susținere dat fiind faptul că este un influencer foarte cunoscut la noi. Toată activitatea ei din social media îi aduce simpatie și foarte mare susținere din partea publicului. Dintre cei 5 care au rămas acolo, se vor elimina rând pe rând câte unul. Cei 3, ultimii, pe care îi văd acolo în finală cred că vor fi Dan Ursa, Krișan și Carmen. Și Dan Ursa s-a bucurat pe parcurs de foarte mare dragoste din partea publicului, dar nu știu dacă are susținerea atât de mare pe care o are Carmen. Și până una alta, Carmen a fost cu mine în echipă și ne-am înțeles foarte bine, mi-a plăcut foarte mult de ea și m-am bucurat foarte tare că am cunoscut-o. E normal să o susțin”, a declarat, pentru UNICA.ro, Crina Abrudan. Carmen Grebenișan se numără printre primii creatori digitali, ea având o cumunitate online impresionată, respectiv 679.000 de urmăritori.

Citește și: Cine este Crina Abrudan din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu

Soțul Crinei Abrudan nu ar merge în reality show-uri

Și cum aventura de la Survivor se va încheia săptămâna viitoare, am fost curioși să aflăm dacă Faimoasa a fost vreodată tentată de America/ Asia Express și dacă a fost ofertată să meargă în expediție.

Cine câștigă Survivor România 2023? Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală: "Se bucură de cea mai mare simpatie”/ Exclusiv

“Nu am fost ofertată. Prima mea întrebare ar fi dacă aș avea cu cine. Cu siguranță nu cu soțul meu, pentru că nu ar fi fanul unei astfel de experiențe. Nu l-aș vedea făcând asta și sunt convinsă că nu și-ar dori. Prima întrebare ar fi cu cine aș putea să fac așa ceva? Nu am fost ofertată, nu m-am gândit, e alt gen de experiență, dar e tot o aventură”, ne-a spus Crina Abrudan. Ea este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu și sunt împreună de 15 ani, fiind unul dintre cele mai solide și totodată discrete cupluri din showbizul autohton.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter