Câți bani a primit Ștefania Stănilă la Survivor România. Vica Blochina, cel mai bine plătită concurentă a sezonului

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 13:32

Ștefania Stănilă a fost eliminată, miercuri seară, de la Survivor România, ratând astfel marea finală și premiul în valoare de 100.000 de euro. Însă, fosta gimnastă nu s-a întors acasă cu mâinile goale, contul ei bancar înregistrând o creștere considerabilă.

După ce s-a retras din activitate, Ștefania a devenit instructor. Asta după ce, în anul 2014 a luat aurul pe echipe la Campionatul European, iar în 2012 a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri, la Bruxelles. Condiția ei fizică a ajutat-o foarte mult pe traseele de la Survivor, unde s-a descurcat foarte bine.

Câți bani a primit Ștefania Stănilă la Survivor România

Înainte de a intrat în competiție, Ștefania Stănilă spunea că se vede în finală, mai ales că are un atu: cei 13 ani de gimnastică.

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup. Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez”, spunea sportiva la începutul filmată în Republica Dominicană.

Nu a ajuns în finală, dar a rezistat în competiție 20 săptămâni. Pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană, Ștefania Stănilă a primit 1.500 de euro. Astfel, la final ea a plecat cu suma de 30.000 de euro.

Potrivit gsp.ro, fosta gimnastă primește lunar din partea Ministerului Tineretului și Sportului o rentă viageră în valoare de 3493 lei.

Citește și: Drama care i-a marcat copilăria Ștefaniei Stănilă, de la „Survivor România”. „Multă lume nu știe prin ce am trecut!”

Citește și: Eliminare neașteptată la „Survivor România”. Ștefania Stănilă părăsește competiția

Vica Blochina, cel mai bine plătită concurentă de la Survivor România

Anul acesta, cel mai bine plătită concurentă de la Survivor România ar fi fost Vica Blochina. Potrivit Cancan, fosta balerină ar fi primit 7.000 de euro pe săptămână.

Chiar Vica a confirmat faptul că a fost cel mai bine plătită concurentă a acestui sezon.

Citește și: Ionuț Iftimoaie, dat în judecată. Adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor: „Mă ține numai prin procese”

Citește și: Elena Ionescu dezvăluie cum i-a schimbat Survivor România viața și cum își crește fiul: „Vreau să fiu prietenă cu copilul meu” / Exclusiv

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită”, a afirmat ea în cadrul podcastului, „Tare de Tot”, potrivit Click.

„Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă”, a mai spus Vica Blochina, care a precizat că fiecare concurent își poate negocia singur suma cu organizatorii.

Vica a părăsit emisiunea Survivor România pe 1 februarie, rezistând o lună în această competiție.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ștefania Stănilă și Vica Blochina la Survivor România

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter