Eliminare surprinzătoare la Survivor România. Una dintre favorite pleacă acasă înainte de finală. Câți bani a câștigat de la Pro TV

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 16:33

Alexandra Porkolab este următorul concurent care părăsește Survivor România. Războinica va fi eliminată în ediția din această seară, eliminată, pierzând astfel șansa de a ajunge în marea finală și de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ediția de luni seară vine cu o veste șoc pentru toți concurenții aflați în Republica Dominicană. Alexandra Porkolab este cea care părăsește competiția, potrivit Cancan.

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor România

Deși părea să se afle printre favoriții acestei ediții a emisiunii Survivor România, Alexandra a fost cea care a fost eliminată, cu doar câteva zile înainte de marea finală.

Daniel Pavel a anunțat care este concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului, iar aceea a fost Războinica. După ce Andrei Krișan câștigă totemul pentru imunitate, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Dan Ursa au intrat în cursa pentru eliminare.

Telespectatorii au decis să o trimită acasă pe Alexandra Porkolab, care părea să aibă mari șanse să ajungă în marea finală de pe 24 mai.

„Concurentul care își ia adio de la acest sezon de Survivor, în această seară de consiliu tribal, este… Alexandra Porkolab”, va anunța Daniel Pavel în această seară.

Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă la Survivor România. Vica Blochina, cel mai bine plătită concurentă a sezonului

Citește și: Cine câștigă Survivor România 2023? Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală: „Se bucură de cea mai mare simpatie”/ Exclusiv

Citește și: Mama Ștefaniei Stănilă a răbufnit după eliminarea tinerei din „Survivor România”. „Nu se poate așa ceva! E toată lumea revoltată!”

Citește și: Drama care i-a marcat copilăria Ștefaniei Stănilă, de la „Survivor România”. „Multă lume nu știe prin ce am trecut!”

Câți bani a luat fosta Războinică la Survivor România

După ce a fost votată să părăsească Survivor România, Alexandra Porkolab nu a revenit în țară cu mâinile goale. A pierdut cei 100.000 de euro, dar a s-a întors mai bogată cu o sumă destul de mare.

Tânăra a intrat în competiție încă din prima zi, pe 9 ianaurie, și a rezistat acolo 21 de săptămâni. Potrivit Cancan, fiecare războinic primește câte 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană, astfel că Alexandra Porkolab a câștigat 21.000 de euro.

Războinica a luptat în competiție pentru fiica ei, Antonia.

În competiție au mai rămas pantru concurenți, dornici să dea tot ce pot pentru a câștiga titlul de supraviețuitor: Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexandra Porkolab

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter