Drama care i-a marcat copilăria Ștefaniei Stănilă, de la „Survivor România”. „Multă lume nu știe prin ce am trecut!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:48

Ștefania Stănilă (25 de ani) a fost eliminată din “Survivor România” în ediția de miercuri, 17 mai. Fosta gimnastă a fost nominalizată de Dan Ursa, câștigătorul ultimului colan de imunitate din acest sezon.

Faimoasa a rezistat provocărilor din Republica Dominicană aproape cinci luni și-a exprimat regretul că nu a mai putut merge mai departe în competiție. Ea spune că și-ar fi dorit să mai rămână în concurs.

„N-am cuvinte, nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut azi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama și m-a încărcat așa tare încât puteam să trec peste orice obstacol.

M-a întristat că durerea din sufletul ei era mult mai mare decât durerea mea de la genunchi. Mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici. Ceva mai bun mă așteaptă acasă.

Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe, simt că ceva rămâne aici la Survivor. Sunt împăcată cu absolut tot ce-am făcut. Mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finală.

Sunt mândră că am ajuns până în punctul ăsta. Mulțumesc oamenilor care m-au votat. Dacă știu că mama și tata sunt mândri de mine, pentru mine asta e tot ce contează.” – a dezvăluit ea, după eliminare.

Citeşte şi: Eliminare neașteptată la „Survivor România”. Ștefania Stănilă părăsește competiția

Pe când se afla în competiție, ea i-a vorbit colegei de echipă, Carmen Grebenișan, un episod dureros din viața ei, pierderea tatălui. Fosta sportiv și-a pierdut tatăl la vârsta de 9 ani.

„Multă lume nu știe prin ce am trecut. Eu vin dintr-o familie modestă, tatăl meu a lucrat în mină, de-aia s-a și îmbolnăvit. El lucra subteran și de acolo a apărut și cancerul lui. El oricum era, adică avea probleme dinainte, tot făcea drumuri la Constanța, la sanatoriu.

Mă rog, a făcut într-o zi febră foarte mare, a făcut febră 42. După aia l-a dus la ambulanță, s-a dus la spital, l-a operat și a aflat că are cancer la ficat. Nu realizam la momentul ăla foarte multe, pentru că eram foarte micuță, nu aveam nici 9 ani împliniți. Ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu o campioană. Îmi amintesc absolut tot, parcă a fost ieri”, a povestit Ștefania Stănilă, în emisiunea Survivor, potrivit știrileprotv.ro.

Citeşte şi: Ionuț Iftimoaie, dat în judecată. Adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor: „Mă ține numai prin procese”

Ștefania a mai mărturisit că ultimele cuvinte ale tatălui ei au încurajat-o să câștige medalia de aur la Campionatul European din 2014, la proba pe echipe.

„El mereu și-a dorit, ca orice s-ar întâmpla cu el, dacă se întâmplă să moară, să fie la Piatra Neamț, acolo unde sunt și părinții lui. Asta a fost dorința lui. Și mama mea văzând că se agravează lucrurile a decis să mergem cu toții la Piatra Neamț, ca să fie acolo, să-i îndeplinim dorința. Iar în data de 20 decembrie… eu nu realizam foarte multe.

Citeşte şi: Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

E greu și încerc să fiu tare, să fiu puternică pentru mama mea care e sufletul meu. M-a chemat la el și ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să ajung o campioană. Îmi zicea chestia asta destul de des, dar aia a fost ultima oară, ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el. Legat de tatăl meu… ideea e că îl port mereu în suflet”, a mai zis gimnasta.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter