Mama Ștefaniei Stănilă a răbufnit după eliminarea tinerei din „Survivor România”. „Nu se poate așa ceva! E toată lumea revoltată!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 13:35

Ștefania Stănilă a părăsit “Survivor România” miercuri seara, după aproape cinci luni de provocări în Republica Dominicană.

Fosta gimnastă s-a declarat foarte dezamăgită că a fost propusă pentru eliminare, deoarece și-a fi dorit să meargă până la capăt în competiție.

“N-am cuvinte, nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut azi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama și m-a încărcat așa tare încât puteam să trec peste orice obstacol. M-a întristat că durerea din sufletul ei era mult mai mare decât durerea mea de la genunchi. Mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici.

Citeşte şi: Drama care i-a marcat copilăria Ștefaniei Stănilă, de la „Survivor România”. „Multă lume nu știe prin ce am trecut!”

Ceva mai bun mă așteaptă acasă. Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe, simt că ceva rămâne aici la Survivor. Sunt împăcată cu absolut tot ce-am făcut. Mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finală.

Sunt mândră că am ajuns până în punctul ăsta. Mulțumesc oamenilor care m-au votat. Dacă știu că mama și tata sunt mândri de mine, pentru mine asta e tot ce contează.” – a dezvăluit ea, după eliminare.

Eliminarea Ștefaniei a stârnit un val de nemulțumiri nu numai în rândul fanilor, dar și a familiei Faimoasei. Mama Ștefaniei a avut o intervenție prin videocall în emisiunea moderată de Cătălin Măruță și a făcut acolo o serie de reproșuri la adresa sistemului de votare din concurs. Mama fostei sportive nu poate înțelege cum și de ce a fost eliminată fiica ei, spunând că tânăra a primit toată susținerea din partea locuitorilor comunei unde locuiește.

Citeşte şi: Câți bani a primit Ștefania Stănilă la Survivor România. Vica Blochina, cel mai bine plătită concurentă a sezonului

“Nu am primit nicio confirmare pe niciun vot. Nu cred că acest copil nu a fost votat. Eu stau în Aninoasa. Primarul de aici, toată lumea a votat-o. Nu se poate așa ceva! E toată lumea revoltată” – a spus mama Ștefaniei, deranjată de situație, la Pro TV.

Femeia s-a declarat complet șocată de eliminarea fetei. Și spune că Ștefania a făcut tot posibilul pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Citeşte și: Cine câștigă Survivor România 2023? Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală: „Se bucură de cea mai mare simpatie”/ Exclusiv

„Pentru mine a fost un șoc când am auzit și am văzut și știu că foarte mulți fani, oameni cu bună credință au fost alături de ea, au urmărit-o. Au avut încredere în acest copil minunat. Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla ca acest copil să nu-și urmeze mai departe visul.

A dat tot ce a putut pe traseu. A făcut orice, tot ce s-a putut. Pentru ea a fost foarte greu, departe de mine, căci numai pe mine mă are și pe Dumnezeu.” – a spus mama Ștefaniei, făcând referire la faptul că Faimoasa și-a pierdut tatăl în urmă cu mulți ani și doar ea îi poate fi alături.

Tatăl Ștefaniei s-a stins când ea avea 9 ani.

„Multă lume nu știe prin ce am trecut. Eu vin dintr-o familie modestă, tatăl meu a lucrat în mină, de-aia s-a și îmbolnăvit. El lucra subteran și de acolo a apărut și cancerul lui. El oricum era, adică avea probleme dinainte, tot făcea drumuri la Constanța, la sanatoriu. Mă rog, a făcut într-o zi febră foarte mare, a făcut febră 42.

Citeşte şi: Ionuț Iftimoaie, dat în judecată. Adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor: „Mă ține numai prin procese”

După aia l-a dus la ambulanță, s-a dus la spital, l-a operat și a aflat că are cancer la ficat. Nu realizam la momentul ăla foarte multe, pentru că eram foarte micuță, nu aveam nici 9 ani împliniți. Ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu o campioană. Îmi amintesc absolut tot, parcă a fost ieri”, a dezvăluit Ștefania Stănilă, în show-ul Survivor

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter