Wilmark, operat de urgență: „Eram la repetiții și am început să mă simt rău”

De Unica.ro, pe

Coregraful Wilmark Rizzo Hernandez (44 de ani) a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat dureri insuportabile în zona inghinală.

Vedeta de televiziune se alfa la repetiții, când, dintr-o dată, a început să se simtă rău și a fost nevoit să meargă la spital pentru că nu-și mai revenea. Medicii l-au trimis direct în sala de operații, diagnosticându-l cu apendicită.

„Am dat de o apendicită. Pregăteam spectacolele de vară, eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine după. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită”, i-a dezvăluit Wilmark jurnalistului Cristi Brancu, în emisiunea pe care acesta o prezintă la Prima TV.

Ioana, soția lui Wilmark, probleme de sănătate după nașterea primului copil

Wilmark și soția sa, Ioana, au împreună doi băieți, Lukas și Joakin. În urmă cu câteva luni, Ioana a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate care a fost cea mai grea încercare prin care a trecut.

Wilmark, operat de urgență: "Eram la repetiții și am început să mă simt rău"

„Au fost ceva probleme de sănătate, dar pe care le am înţeles şi pe care le-am acceptat. S-a întâmplat exact după ce l-am născut pe Lukas, acum 9 ani. Am avut un an şi ceva foarte dificil, după care am învăţat să trăiesc cu boala, să o accept. Am avut o problemă de sănătate, căreia zic eu că i s-a dat un tratament neadecvat, care mi-a făcut mai mult rău. După un an şi jumătate am început să fiu mai curioasă de medicina alternativă”, va povesti Ioana, iar Wilmark va completa: „Asta a fost secretul şi salvarea!”, a spus Ioana, în cadrul rubricii „Psihologie de cuplu” din emisiunea ”2k1”, de la Antena 1.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter