Andreea Bănică, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. „Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 12:37

Andreea Bănică a făcut furori în mediul online după ce a postat un clip video în care s-a filmat într-un costum de baie minuscul.

Cântăreața, care luna viitoare va împlini 45 de ani, și-a etalat silueta în toată splendoarea ei și s-a declarat mândră că nu are nicio intervenție estetică.

Andreea Bănică, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul

Citeşte şi: Andreea Bănică, despre schimbările prin care trece fiica ei ca adolescentă: „Trebuie să tac și să înghit”

„Atenție! Această nu este o reclamă la costume de baie ci mai degrabă reclama unui corp neatins de bisturiu până azi cu două sarcini avute după vârstă de 30 de ani! Abia aștept să vină vara! Îmi este dor de mare, soare și vreau să dau fugă la Eforie cu treburi dar să mă și încarc de energie pozitivă.
Gurile rele vor spune: “vai, uite cum îi sar sănii” ceea ce este normal și natural! “Uite cum e, cum nu e”, nu îmi pasă decât de cum mă simt eu în corpul meu azi! Restul nu contează.
” – a transmis artista, pe Instagram.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Andreea Bănică în costum de baie la aproape 45 de ani.

Andreea Bănică și secretul siluetei ei

Celebra artistă a explicat, în urmă cu câteva săptămâni, care este stiulul alimentar care o ajută să se mențină într-o formă fizică excelentă. Andreea Bănică spune că nu mănâncă aceleași feluri de mâncare în fiecare zi . În plus, vedeta sare peste micul dejun, iar prima masă a zilei este în jurul prânzului.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12:00, chiar 13:00. Mănânc ouă fierte, poate somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

Citeşte şi: Andreea Bănică a dezvăluit câte kilograme are și cum se menține: „Așa e organismul meu!”

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc. Ori un baton proteic sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt. Nu am fost niciodată vegetariană și nu voi fi vreodată” – a explicat Andreea Bănică într-o sesiune de InstaStories.

Andreea Bănică a mai mărturisit că suferă de diastază, o afecțiune des întâlnită în cazul femeilor care au copii, ce constă în separarea parțială sau completă a mușchilor abdominali drepți.

Citeşte şi: Andreea Bănică are probleme de sănătate: „Voi avea nevoie de ajutor”

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum, și balonată. E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului ceea ce este deranjant pentru mine făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine.

Citeşte şi: Andreea Bănică și-a surprins fanii cu o postare în care apare nemachiată. „Eu am 53 de ani și arăt mai fresh!”

Mi s-a părut dubios și atunci am consultat un doctor. Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi, iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță, însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo, în permanență și dacă beau apă. Fiind o diastază mică nu o să recurg la operație prea curând” – a povestit ea în mediul online.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter