Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată împreună într-un videoclip. Câte kilograme a luat artista în sarcină

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 13:45

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți în scurt timp, însă au evitat să se afișeze împreună pe rețelele de socializare, cei doi preferând să își trăiască povestea de iubire departe de luminile reflectoarelor. Asta până acum. Artista și iubitul ei au spart gheața și au jucat împreună într-un videoclip al căror protagoniști sunt.

Theo Rose a anunțat pe rețelele de socializare că apare în clipul prietenei sale, Alessandra, pentru piesa „Amanta ta”. Însă, artista a omis să precizeze că în clip apare și iubitul ei, regizorul Anghel Damian, care de obicei preferă să rămână în spatele camerelor de filmat.

Theo Rose și Anghel Damian, împreună într-un videoclip

Totuși, Anghel nu apare cu fața, ci poate fi văzut doar de la spate. În clip, cei doi stau la masă, iar în momentul în care îi întinde un pahar de șampanie lui Theo Rose, aceasta aruncă băutura pe el, dezvăluindu-i că știe că a înșelat-o.

Deși Theo nu a spus nimic despre faptul că iubitul ei apare în clip alături de ea, Alessandra a ținut să le mulțumească amândurora pe rețelele de socializare pentru ajutorul acordat la crearea acestui videoclip.

„Amanta ta” o puteți găsi la mine pe Youtube. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să realizez acest proiect @bigupmusic, @globalrecords, celor care m-au ajutat să scriu piesa @boierbibescu, @stres.smkr, @debuboooy, dar și lui @elphbro, @angheldamian, @bogdanmih pentru videoclipul nostru minunat. (…) Mulțumesc Theo Rose pentru că ai fost lângă mine din ziua 0. Prietenia noastră e unul dintre cele mai frumoase și speciale lucruri pe care le-am simțit vreodată”, a scris Alessandra pe Instagram.

De asemenea, internauții l-au recunoscut pe Anghel Damian și l-au felicitat pentru prestația sa din clip.

„Superbă piesa și cel mai frumos acting din partea lui Theo și Anghel”, a scris o persoană pe Youtube.

„Frumos din partea lui Theo Rose & Anghel Damian că au jucat în videoclip”, a mai scris un internaut.

Citește și: Theo Rose, despre sarcină: „E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri”

Citește și: Alex Leonte și actuala iubită se cunosc de dinaintea relației lui cu Theo Rose. Ce a fost între ei în trecut

Theo Rose: „Pentru cine s-a întrebat cât m-am îngrășat în sarcină… Destul. Sunt cel putin 15 kg adăugate”

Theo Rose este însărcinată în 35 de săptămâni și a dezvăluit că a reușit să se îngrașe câteva kilograme, care i-au oferit formele după care tânjea de mult timp.

„Pentru cine s-a întrebat cât m-am îngrășat în sarcină… Destul. Sunt cel putin 15 kg adăugate. Avantajul este că am pornit subnutrită la drumul ăsta dupa cum se poate observa din fotografii”, a spus artista pe Instagram, unde a postat câteva imagini din timpul filmărilor pentru serialul „Clanul”.

Citește și: Theo Rose, pictorial incendiar, în postura de gravidă, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. „Nu am niciun fel de limită!” / Foto

Citește și: Anghel Damian, primele declarații despre nunta cu Theo Rose: „Va fi ceva discret” / Video

În momentul în care au fost realizate acele fotografii, Theo se afla în primul trimestru de sarcină și spune că nu i-a fost deloc ușor, mai ales că filmau într-un restaurant, iar stările de rău erau la ordinea zilei.

„Aici filmam cu Tătuțu’ niste secvențe grele. Grele în primul rând pentru că amândoi aveam mult text și în al doilea rând pentru că grețurile mă chinuiau tare pe vremea aia. Filmând în restaurant n-aveam cum să mă feresc de mirosurile care în perioada asta, de exemplu, m-ar fi ademenit teribil.
Am făcut pauze scurte pentru câte o gură de aer și … știți voi, mamelor, mai ce”, a povestit Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Theo Rose și Anghel Damian în primul videoclip în care apar împreună

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter