Cum a slăbit Mădălin Ionescu 12 kg în trei luni. „Dieta este celebră, este cunoscută în toată lumea!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 15:49

Mădălin Ionescu (52 de ani) a reușit să slăbească notabil în ultima perioadă. Fostul prezentator de la Kanal D a povestit în mediul online că a dat jos 12 kilograme în trei luni.

„O să mă întrebați care este dieta. Este celebră!”

Soțul Cristinei Șișcanu le-a spus internauților și care a fost metoda lui de a slăbi. Este vorba despre înfometare. Jurnalistul s-a abținut de la a mai consuma carbohidrați, a redus drastic porțiile de mâncare și cantitatea de carne și, astfel, a reușit să scape de kilogramele care îl nemulțumeau.

„În ultimele trei luni și jumătate am slăbit 12 kilograme. O să mă întrebați care este dieta. Este celebră și este cunoscută de toată lumea sub numele de ”foamea”. Am făcut foamea, am renunțat la carbohidrați, n-am mâncat deloc pâine, cartofi, paste și am mâncat extrem de puțin, fără trei mese pe zi, doar cantități infime. Ei bine, am ajuns în această vacanță și de ieri, de pe drum, mâncând pâine, plus ce am mâncat aseară și azi, am luat deja aproape un kilogram, 700 de grame.

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, vânătă la ochi pe Instagram. „Nu vă imaginați durerea!” Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu

Citeşte şi: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, jigniți public. Reacția dură a prezentatorului TV: „Nu există țară în care haterii să fie mai hateri”

Citeşte şi: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit 12 ani de mariaj: „Reflectăm asupra relației noastre”

Mă și gândesc dacă într-o zi am făcut asta, ce se va întâmpla până la finalul vacanței. E complicat, te chinui luni de zile… am slăbit pentru că începusem să am probleme cu tensiunea, niște dereglări absurde de ritm cardiac, din cauza surplusului de greutate”, a transmis Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Instagram.

„Eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori!”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu (38 de ani) au o relație de 13 ani și o fiică, Petra, în vârstă de 6 ani. Mădălin Ionescu mai are doi copii din fosta căsătorie, pe Ștefania (24 de ani) și pe Filip (19 ani).

Cristina Șișcanu spunea în urmă cu câteva săptămâni că mariajul lor este bazat pe respect, încredere, înțelegere și susținere pe toate planurile.

Citeşte şi: Cine este prima soție a lui Mădălin Ionescu

“Rețeta noastră este, cumva, simplă și complicată în același timp. Norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie care s-a menținut în timp. Eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Când este vorba despre familie, privim în aceeași direcție. Profesional, ne susținem reciproc.

Atracția fizică, sufletească, la nivel de energii… o menținem având grijă de ea. Indiferent de cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem astfel încât să o scoatem la mal și după ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim. Adică stăm mai mult unul cu celălalt.

Nu ne jignim, nu ne rănim. Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate. Ar fi ca și cum nu am mai fi un cuplu. Doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol.” – a explicat Cristina Șișcanu, într-o postare video pe Instagram.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter