Kamara, mesaj neașteptat, după ce colegul lui de la Survivor, Ionuț Iftimoaie, a fost dat în judecată: „Jocul s-a încheiat”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 14:45

Kamara i-a trimis un mesaj neașteptat lui Ionuț Iftimoaie, după ce s-a aflat că a decis să părăsească emisiunea Survivor România din cauza faptului că se află în niște procese cu un dezvoltator imobiliar. Între artist și fostul kickboxer au existat mai multe animozități pe durata competiției și chiar au plecat supărați din Republica Dominicană.

Ionuț Iftimoaie și Kamara au dat tot ce au putut pe traseu, însă nu s-au înțeles prea bine în tabără. Cei doi foști Faimoși au avut mai multe discuții în contradictoriu și chiar și-au aruncat cuvinte dure în timpul consiliilor. Totuși, artistul a ținut să îi transmită acum un mesaj fostului său coleg de emisiune.

Kamara, mesaj neașteptat pentru Ionuț Iftimoaie

Kamara și Ionuț Iftimoaie au revenit în țară cu același avion. Artistul a fost eliminat, iar sportivul a renunțat la șansa de a ajunge în marea finală și de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 euro. Iar motivul l-a dezvăluit săptămâna trecută, când a declarat pentru Cancan că un dezvoltator imobiliar l-a dat în judecată pentru că mall-ul pe care sportivul l-a construit în Bacău nu ar respecta distanța legală față de blocurile sale.

Când a auzit de problemele lui Iftimoaie, Kamara i-a transmis un mesaj de încurajare.

„La Survivor, între mine și Ionuț Iftimoaie a fost adversitate, și nicicum animozitate. Aș vrea să plecăm de la această premisă. A fost un joc, în care fiecare a luptat pentru a câștiga. Jocul s-a încheiat pentru noi, deci povestea s-a terminat. Îl susțin pe Ionuț Iftimoaie, în viața de zi cu zi este un om corect, care nu știu să fi făcut vreo faptă de alt tip. Are coloană vertebrală, a luptat mereu corect în viața lui”, a declarat Kamara pentru sursa citată anterior.

„Este un fost sportiv care știe ce înseamnă disciplina și nu cred că ar risca să facă ceva nelalocul lui. Mi-a povestit puțin despre proiectul pe care l-a făcut și sper, din inima mea, să treacă peste acest moment, el și familia lui. Iar apoi să ne revedem cu bine”, a mai spus artistul.

Citește și: De ce a plecat Ionuț Iftimoaie de la Survivor România fără să fie eliminat? L-a rugat pe Daniel Pavel, cu lacrimi în ochi, să părăsească show-ul

Citește și: Ce i-a spus Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie înainte ca acesta să părăsească Survivor: „Sper să ne învățăm fiecare lecțiile” / Video

Ionut Iftimoaie, dat în judecată

Un dezvoltator imobiliar l-a dat în judecată pe Ionuț Iftimoaie, susținând că acesta nu a respectat mai multe reguli. Pe de altă parte, sportivul spune că bărbatul este supărat că a dezvoltat un centru comerial la ieșirea din Bacău.

Citește și: Ionuț Iftimoaie, adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească Survivor România: „Mă vedeam în finală” / Video

Citește și: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023: „Timpul nu are preț. Nu ți-l mai dă nimeni înapoi”

„Firma lui Daniel Adobriței a ridicat niște blocuri lângă mall-ul meu, blocuri care nu mai au autorizație de construcție din 2007, cred. Nu sunt finalizate, nu sunt recepționate, ei au firma în faliment. Sunt foarte supărați că eu am dezvoltat un centru comercial la ieșirea din oraș. Distanțele sunt cele legale. Clădirea respectivă nu a suferit niciun fel de modificare față de cum a fost proiectul, iar legat de funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, aceasta a fost verificată, a fost amendată pentru asta, este în curs de obținere a autorizației, este contract semnat cu firma pentru a face chestia asta, așa cum sunt foarte, foarte multe clădiri, inclusiv de-ale statului, care în momentul de față funcționează fără această autorizație. Legea a permis ca până în decembrie 2022 să se funcționeze pe baza unei declarații pe propria răspundere”, a explicat Ionuț Iftimoaie.

Dacă este găsit vinovat, Iftomoaie ar risca de la doi până la cinci ani de închisoare și va fi nevoit să demoleze centrul comercial ridicat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ionuț Iftimoaie și Kamara

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter