Fiica lui Dan Negru își câștigă singură banii, la 13 ani: „E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 12:32

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din România. De curând, acesta a dezvăluit că a ales să îi învețe pe copiii lui, încă de mici, să fie cumpătați și cât de important este să îți câștigi singur banii, întrucât poți pierde totul peste noapte.

După 25 de ani de televiziune, Dan Negru a reușit să își strângă o mică avere care îi oferă confortul de care are nevoie el și familia lui. Însă, prezentatorul de la Kanal D nu obișnuiește să arunce cu banii, mărturisind că este o persoană cumpătată. Și așa și-a învățat și copiii să fie.

Dan Negru: „Agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte”

Dan Negru s-a ocupat de educația celor doi copii ai săi, Dara și Bogdan, cărora le pune la dispoziție bani pentru micile plăceri, însă fără a exagera.

„Cred că i-am crescut cumpătați și liniștiți, nu au neliniștea de a avea cât mai mult. I-am învățat că, dorindu-și puțin, un om sărac poate să devină bogat”, a afirmat Dan Negru pentru Kanal D.

Îndrăgitul prezentator a povestit care a fost lecția pe care a primit-o de mic copil, de la familia lui, care a pierdut toată averea peste noapte, în urma deportării lor în Bărăgan.

„Am învățat din familie că agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte, pe ai mei, pe toți, și pe bunici, și pe părinți, din partea ambelor familii, i-au arestat comuniștii într-o noapte și i-au deportat în Bărăgan timp de 5 ani tocmai pentru că erau înstăriți. Le-au confiscat tot. Din investițiile lor de atunci eu puteam să trăiesc liniștit, dar ele au dispărut într-o noapte. Mi-a fost o bună lecție pe care am auzit-o mereu în casă, încă de mic”, a dezvăluit Dan Negru.

Citește și: Dan Negru, revoltat după fapta Anei Morodan: “Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea”

Citește și: Regretul lui Dan Negru. Cum a ratat proiectul de la Hollywood cu Florin Piersic. „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion” / Exclusiv

Dara, fiica prezentatorului, își câștigă singură banii

De asemenea, Dan Negru a precizat că fiica sa, Dara, în vârstă de 13 ani, își câștigă singură banii. Adolescenta este recepționeră la cabinetul stomatologic al mamei sale.

„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi”, a spus prezentantorul.

„Dara stă vreo două ore la treabă. E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”, a precizat Dan Negru.

Citește și: De ce nu vrea Dan Negru să își vadă fiul bucătar. „Avea Păunescu o vorbă: Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn!”/ Exclusiv

Citește și: Vestea cu care Marina Almășan l-a surprins pe Dan Negru. Prezentatoarea a ținut să se afle de la ea

Dan Negru nu e deranjat atunci când este catalogat drept „zgârcit”

Prezentatorul a explicat că nu se simte deranjat de faptul că s-a spus despre el că este „zgârcit”.

„Termenul ”bogat” are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță, dacă un prezentator care, de 25 de ani, prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe”, a spus Dan Negru despre câștigurile lui din televiziune.

„Sunt mai degrabă cumpătat, dar termenul ăsta are înțelesuri diferite. Acum vreo 20 de ani am avut colegi care, cu banii câștigați, și-au cumpărat mașini la mâna a doua. Eu eram zgarcitul care și-a bagat banii în ”cărămizi”.De atunci vorba… și nu am probleme cu asta, dimpotrivă”, a precizat el pentru Kanal D.

Totodată, prezentatorul a afirmat că datorită siguranței financiare pe care o are își permite să refuze formatele tv care nu îi plac.

„Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii. România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în bresala lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac (…) Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune”, a subliniat Dan Negru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dan Negru

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter