Câți bani primesc concurenții pentru participarea la America Express 2024? Aris și Alexia Eram, cel mai bine plătiți de Antena 1

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 16:01

S-a aflat cine sunt concurenții cel mai bine plătiți pentru participarea la America Express 2024. Aris și Alexia Eram, copiii prezentatoarei de știri Andreea Esca, primesc cei mai mulți bani de la Antena 1.

Săptămâna viitoare, nouă perechi de concurenți vor pleca în aventura vieții lor, pe Drumul Soarelui, pentru a participa la cel de-al șașelea sezon America Express.

America Express 2024. Aris și Alexia Eram, cel mai bine plătiți de Antena 1

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt cei care au acceptat provocarea celui mai dur reality show de televizune din România. America Express 2024 se va filma în țări precum Columbia, Ecuador și Argentina, iar traseul pregătit pentru curajoșii concurenți va fi unul plin de suprize, capcane, grele încercări, dar și istorie.â

Câți bani primesc concurenții pentru participarea la America Express 2024

Citeşte şi: Cuplurile care participă la America Express 2024. Antena 1 vrea să dea lovitura cu noul sezon / Exclusiv

Timp de 30 de săptămâni, cele nouă perechi se vor lupta pentru a supraviețui tutror provocărilor și pentru a câștiga premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

Potrivit cancan.ro, copiii Andreei Esca, Aris și Alexia Eram, vor câștiga cel mai mare onorariu pentru participarea la America Express 2024. Fiecare dintre ei va fi remunerat cu 2.500 de euro pentru o ediție a emisiunii. Fiecare episod din America Express se filmează în trei zile, așadar, a mai precizat sursa amintită anterior, în cazul în care vor fi eliminați după prima etapă, cei doi tot vor pleca acasă cu 10.000 de euro.

Citeşte şi: E oficial! Ele sunt cele 9 echipe care participă la America Express 2024. Primele declarații ale concurenților

Copiii Andreei Esca s-au declarat extrem de încântați de participarea la noul sezon America Express și se simt pregătiți pentru a face față tuturor provocărilor.

“Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?!

Citeşte şi: De ce s-au separat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express: „Eu nu stau la ceartă. Am plecat”

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou”, a spus Alexia Eram despre participarea la America Express 2024.

Aris Eram este curios să-și teteze limitele și spune că abia așteaptă să facă echipă cu sora lui.

“Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere și America Express sună a ”experiență ce trebuie trăită”. Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!” a dezvăluit Aris Eram, despre participarea la America Express 2024.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter