Claudia Radu, de la „Chefi la cuțite”, nu se mai oprește din slăbit și a ajuns de nerecunoscut. „Viața la -60 kg!” Ce mănâncă acum

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 21:27

Claudia Radu (30 de ani), fostă concurentă în show-ul culinar “Chefi la cuțite”, sezonul 8, nu se mai oprește din slăbit. Claudia a ajuns la performanța de a da jos nici mai mult, nici mai puțin de 60 de kilograme.

Când a decis să-și schimbe viața și să slăbească, Claudia Radu cântărea 153 de kilograme. Fosta membră a echipei lui chef Florin Dumitrescu a studiat domeniul nutriției pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și aspectul fizic cu ajutorul alimentației.

Citeşte şi: Răzvan Popescu a slăbit 50 de kilograme: „Sunt în etapa în care pot să mănânc orice”. Cum arată acum

„Cheia succesului? Perseverența! Sunt atât de mândră de mine și de tot ce am realizat în ultimul an încât nu știu de unde sa încep… La sfârșitul acestei luni voi obține diploma de tehnician nutriționist si ajut deja o mulțime de oameni sa își îmbunătățească sănătatea și starea de bine prin intermediul alimentației. Nu în ultimul rând, sunt mândră ca am adoptat eu personal un stil de viață sănătos și până în prezent sunt posesoarea unui rezultat intermediar de – 43 KG!

Așa că nu renunțați oricât ar fi de greu! Toate lucrurile din viață, bune sau rele, se întâmplă cu un scop, important este ca TU să continui să lupți să obții ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu renunța niciodată indiferent cât de greu este! Cel mai ușor lucru în viață este să renunți. Kg în plus nu vor dispărea dacă stăm comozi și nu facem ceva. Starea de sănătate se va înrăutăți pe zi ce trece dacă stăm comozi și continuăm să acumulăm masă grasă. Iar lipsa de energie va fi la ea acasă în fiecare zi.

Sănătatea noastră merită totul: timp, energie, bani, acțiune, ieșire din zona de confort. Același timp îl avem toți, 24 h/zi, noi decidem cum îl împărțim. Bani cheltuim/investim fiecare în câte ceva, tot noi decidem pe ce ii cheltuim sau în ce ii investim. Nu există „Nu pot”, există „Nu vreau”, spunea Claudia Radu, anul trecut, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Cum a slăbit psihologul Radu Leca 100 kg în câteva luni. „Am decis să am grijă de mine!”

De atunci, ea a mai dat jos 17 kilograme și s-a declarat, din nou, extrem de mândră de realizarea sa.

„Nu există nimic mai frumos și mai puternic decât o femeie care s-a redescoperit, s-a reconstruit și a învățat să se iubească. I love my life! #viațala30deani #viațala-60kg” – a scris Claudia Radu, fostă concurentă la „Chefi la cuțite”, pe pagina sa de Instagram, în urmă cu câteva zile.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Claudia Radu după ce a slăbit 60 de kilograme.

Pentru a slăbi, Claudia Radu a apelat la ajutorul experților în nutriție și fitness și nu se abate niciodată de la programul de exerciții fizice și nici de la dietă. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” are un meniu echilibrat recomandat de medicul nutriționist și nu este nicidecum adepta înfometării.

Citeşte şi: Cum a slăbit Mădălin Ionescu 12 kg în trei luni. „Dieta este celebră, este cunoscută în toată lumea!”

„Ca să slăbești trebuie sa mănânci puțin sau sa te infometezi”. De câte ori ati auzit fraza asta? Eu de foarte multe ori. Nimic mai greșit! Înfometarea nu va fi niciodată o soluție, prin infometare pierdeți doar apă și masă musculară, iar corpul va fi intr-o continuă suferință și va avea carențe. Trebuie să mâncați fix cât are nevoie corpul vostru și, mai ales, ce are el nevoie. Proteine, carbohidrați, grăsimi -> Sfânta Treime în materie de nutrienți.

Calitatea va face întotdeauna diferența. Contează și cât puneți în farfurie, dar mult mai mult contează ce puneți în farfurie!” – a transmis Claudia, pe rețelele de socializare, exemplificând în finalul postării și cum arată unul dintre preparatele sănătoase care pe ea le consumă de când a început procesul de slăbire.

„Omletă din 250 g albuș de ou + 1 ou întreg + condimente după gust (sare, piper, fulgi de drojdie inactivă), plus un strop de ulei de măsline pentru gătit;
Ardei gras „uns” cu hummus cu puține grăsimi;
O mână de salată;
O linguriță de unt de caju pentru porția de grăsime sănătoasă.”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter