Vloggerița Cristina Almășan este însărcinată pentru prima oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 iunie 2022, 11:53

Vloggerița Cristina Almășan (29 de ani) a anunțat pe 1 iunie, de Ziua Copilului că va deveni mămică pentru prima oară. Cristina  a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, postând pe pagina sa de Instagram mesajul următor:

La mulți ani, copile! Anul acesta este primul an în care 1 Iunie nu mai este despre mine, ci despre tine! Și așa va fi tot restul vieții! ❤️ Visam la tine încă de când eram un copil, iar acum, mai mult ca niciodată, abia aștept să te cunosc!

Și nu doar eu, sunt o mulțime de oameni care abia te așteaptă! În primul rând, tăticul tău care este foarte nerăbdător să te țină în brațe, bunicii, unchiul, mătușile și lista continuă… Am așteptat cu nerăbdare să strig în gura mare că voi fi mamă și deși încă n-ai apărut pe lume, simt că te iubesc cu toată ființa mea! La mulți ani, bebelușule! ❤️

Vloggerița a dezvăluit recent, într-un interviu, că este însărcinată în luna a șasea și nu știe încă sexul copilului. Cristina a spus că s-a simțit foarte rău în prima perioadă a sarcinii, iar burtica de gravidă i-a apărut târziu.

Citeşte şi: Gina Pistol, apariție de senzație împreună cu Smiley pe scena de la Sala Polivalentă

Citeşte și: Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o. „Se dezlănțuie cu colegii, petrece până dimineața”

Citeşte şi: Andreea Bănică a primit un cadou de câteva zeci de mii de euro, de Ziua Copilului. „Mi-am dorit foarte tare acest dar!”

Citeşte şi: Fotografie virală cu Ion Țiriac transformat în om al străzii pentru o cauză umanitară

Oboseam foarte repede (n.r. – în primele săptămâni de sarcină) și mi-a fost extraordinar de rău. În primele două luni m-am simțit foarte rău, am stat mai mult în pat, eram practic o legumă. Nu făceam absolut nimic. Vomam absolut tot ce mâncam, am și slăbit în perioada aceea vreo 4-5 kilograme și după aceea am început să mă simt mai bine. A fost ok. (…)

Până acum am luat 8 kilograme. Oricum, vreau să-ți spun că mi-a apărut burta peste noapte. Foarte târziu mi-a apărut burtica. Și când mi-a apărut am fost puțin șocată că nu mă așteptam să crească atât de repede într-un timp atât de scurt. Cred că în două săptămâni maximum deja se vedea ditamai pepenele – a spus Cristina Almășan, pentru ciao.ro.

Cristina și iubitul ei nu sunt căsătoriți, iar ea a spus că acum așteaptă inelul de logodnă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter