Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est va deveni tată pentru a doua oară

De Adelina Duinea, pe

Viorel Șipoș (44 de ani), solist 3 Sud-Est, și soția lui, Georgiana, vor deveni părinți pentru a doua oară. Perechea mai are împreună o fiică, Rebeca, care a împlinit 4 ani pe 24 iulie 2021. În mediul online, artistul a publicat atunci o imagine în care era surprins alături de Georgiana și de fiica lor.

Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est va deveni tată pentru a doua oară

Câteva zile mai târziu, pe 31 iulie, Georgiana a publicat o imagine în care își lasă burtica la vedere. Felicitări!!! ❤️❤️❤️ Sarcină ușoară! 😍😍😍; Ce frumoasă ești! ❤️; Ești superbă! Sarcină ușoară!!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Cuplul s-a căsătorit în anul 2017. „A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit Laurențiu Duță despre nunta cuplului.

Citește și:

Ștefan Bănică Jr., prima imagine cu fiica lui, Violeta, pe Instagram

Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au terminat de decorat camera fiului lor. „M-am topit”

Pe 20 ianuarie 2021, Viorel și-a aniversat partenera de viață. În dreptul unei fotografii cu el, Georgiana și fiica lor Rebeca, solistul a scris pe Facebook: „La mulți ani, iubirea mea!”. Fotografia are 1 mie de aprecieri și aproape 275 de comentarii. Pe Instagram, în dreptul altei imagini, Viorel scria în aceeași zi: „La mulți ani, mami! Te iubim mult! Semnat, Rebe și tati!”.

„Ce bine seamănă fetița cu tine, Georgiana!; Mulți ani minunați Georgiana! Împreună să aveți clipe minunate ca și voi! 🎉🌹💓; La mulți ani frumoși și sănătoși alături de familia ta!!”, sunt doar câteva dintre urări.

În afara aniversărilor, artistul rareori postează imagini sau mesaje online despre familia lui și nici în interviuri nu vorbește despre viața sa privată. „Sunteți superbi, toți 3!; Superbă familie!; Ce familie frumoasă”, sunt câteva alte comentarii primite de solist în mediul online.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter