Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 11:27

Viorel Șipoș (44 de ani), membru al trupei 3 Sud Est, a devenit tată pentru a doua oară. Georgiana, soția solistului, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artistul a făcut marele anunț postând pe rețelele de socializare mesajul “A star is born”.

Așa cum era de așteptat, postarea cântărețului a primit circa 500 de aprecieri și multe mesaje de felicitări în mediul online.

“O viață minunată pentru o familie  superbă! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții!”

„FELICITĂRI pentru venirea pe lume a îngerașului! Să vă trăiască minunea dăruită de dumnezeu! Multă sănătate ,fericire ,bucurii și împliniri!.❤💐🍀🎂🎉🎉”,

“Felicitări! Să vă aducă numai bucurii!”

„Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari!”,

„Sincere felicitări, Georgiana Sipos ! Multă sănătate mamei și lui bebe! 🤗

Citeşte şi: Ce familie frumoasă are Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Psihiatru, despre live-ul controversat al lui George Burcea: „Când ești un pic frustrat, faci ca orice narcisist”

Citeşte şi: Delia, ipostază fierbinte în costum de baie. Rar o vedem pe artistă pozând așa

Viorel și Georgiana mai au o fetiță, Rebeca, în vârstă de 4 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 în cadrul unei petreceri restrânse.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, declara artistul, în urmă cu câteva luni.

Artistul este destul de rezervat cu privire la viața personală și își ține familia departe de ochii publicului curios. Cu toate acestea, în momentele cele mai importante ale vieții familiei lui, Viorel postează pe rețelele de socializare diverse poze sau mesaje emoționante.

La începutul acestui an, pe 20 ianuarie, solistul de la 3 Sud Est a postat, cu prilejul zilei de naștere a soției sale, o fotografie cu ea și fetița, în dreptul căreia a scris simplu, dar înduioșător “La mulți ani, iubirea mea!”. Această postare a adunat peste o mie de aprecieri și sute de comentarii.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter