Vica Blochina a leșinat la Survivor România: „Vreau să plec acasă”. Anunțul făcut de Daniel Pavel / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 10:36

Vica Blochina a leșinat, marți seară, în timpul probei pentru imunitate, la Survivor România.

Oboseala și malnutriția și-au pus amprenta pe Vica Blochina, care și-a pierdut cunoștința în timpul unei probe la Survivor România și a avut nevoie de ajutorul colegilor din echipa Faimoșilor pentru a ajunge la ambulanță.

Vica Blochina a leșinat la Survivor România

După ce a adus un punct pentru echipa sa, la proba pentru imunitate, Vica Blochina s-a simțit foarte rău, moment în care una dintre colegele ei a început să strige după medic.

Bărbații din echipă au luat-o pe Vica Blochina, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023, pe brațe și au dus-o la cortul medicului.

Anunțul lui Daniel Pavel

„Vica nu se află alături de Faimoși. I s-a făcut rău la ultima probă. Se află în cortul medicului, totul este în regulă”, a anunțat Daniel Pavel, la finalul probei ce a fost câștigată de Faimoși.

Totuși, fosta balenrină și-a revenit și a putut participa la consiliu.

Vica Blochina, după ce a leșinat la Survivor România: ” În momentele astea chiar îmi doresc să plec acasă”

„Nu știu ce s-a întâmplat pentru că nu îmi amintesc foarte bine. Încă mă doare capul foarte tare. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut nici să țin paharul de apă în mâini”, a afirmat Vica Blochina, după episodul leșinului de la Survivor România.

„Experiența Survivor, pentru mine, este extrem de grea. În momentele astea chiar îmi doresc să plec acasă. Când se întâmplă lucrurile astea. Este foarte greu aici. Este foarte greu, dar sper să mă fac bine, să pot intra la joc și să fiu puternică, așa cum mă știu. Și le mulțumesc foarte mult colegilor mei care m-au susținut”, a mai spus concurenta de la Survivor România 2023.

Citește și: În ce condiții stau Daniel Pavel, de la Survivor România 2023, și iubita lui în Republica Dominicană

Citește și: Gheboasă explică plecarea de la Survivor România 2023: „Băgați-mă înapoi în emisiune!”

Citește și: Sebastian Dobrincu, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: “De ce ți-e frică, nu scapi”. Ce spune despre Vica Blochina / Exclusiv

Citește și: Daria Chiper, după eliminarea de la Survivor 2023: „M-am trezit în ziua 1, fără acoperiș, fără pereți, fără nimic” / Exclusiv

Trei concurenți de la Războinici, propuși pentru eliminare

După ce au pierdut proba pentru imunitate, Războinicii au fost nevoiți să propună trei persoane pentru a eliminare.

În urma votului colectiv, Andrei Neagu a primit cele mai multe voturi și a intrat automat în cursa pentru eliminarea de la Survivor România 2023.

Cei doi purtători ai colanului pentru imunitate, Alin Chirilă și Alexandra Porkolab, au avut o mică discuție înainte de consiliu și au stabilit să voteze în funcție de rezultatele sportive și că îi vor lua în calcul pe cei care au adus cele mai puține puncte.

Astfel, Alin Chirilă a ales să îl nominalizeze pe Răzvan Danciu, în timp ce Alexandra Prokolab a ales-o pe Codruța Began. Rămâne de văzut care concurent părăsește Survivor România.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Vica Blochina la Survivor România

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter