Cutremurător! Iată vedetele care au suferit avorturi spontane la filmări!

De Geo Berciu, pe

Pierderea unei sarcini este un eveniment tragic în viaţa unei femei, iar vedetele nu au fost ocolite de astfel de evenimente dramatice.
Chiar înainte de Paşte, Lindsay Lohan a susţinut că a suferit un avort spontan în timp ce se afla în New York, filmând reality show-ul său, „Lindsay”, finanţat de Oprah Winfrey şi difuzat pe canalul OWN, deţinut de aceeaşi cunoscută realizatoare. Rugată de realizatori să descrie experienţa sa din timpul filmărilor pentru show, Lindsay a declarat: „Am suferit un avort spontan în cele două săptămâni în care am lipsit”. Vedeta a mai spus că „este o poveste lungă, însă când nu am putut apărea la filmări era din cauza faptului că nu mă puteam mişca efectiv, eram bolnavă”.
Cutremurător! Iată vedetele care au suferit avorturi spontane la filmări!

Anul trecut şi vedeta din telenovela britanică „EastEnders”, Kierston Wareing, a mărturisit că a suferit un avort spontan chiar pe platoul de filmare al serialului care a făcut-o celebră. Se apre că ea a aflat că este însărcinată la puţin timp după ce a primit rolul, iar stresul şi emoţiile şi-au spus cuvântul asupra vedetei. „M-am gândit că o să pierd job-ul. Mi-au spus să nu-mi fac griji şi că o să lucrez doar 6 luni, din cele 12 câte mi-au fost oferite iniţial. Apoi, am suferit o pierdere de sarcină chiar pe platoul de filmare”, a povestit actriţa.
Cutremurător! Iată vedetele care au suferit avorturi spontane la filmări!

Pe vremea când forma un cuplu alături de actorul Ashton Kutcher, Demi Moore a trecut printr-o experienţă traumatizantă. Însărcinată în luna a 5-a, actriţa a suferit un avort spontan, în 2011. „Îşi dorea enorm un copil cu Ashton şi considera că totul e în regulă pentru că trecuse cu bine de primele trei luni de sarcină, considerate critice”, declara un apropiat al cuplului pentru publicaţia National Enquirer. Se pare că acesta a fost şi motivul despărţirii lor: tânărului actor i-a fost foarte greu să treacă peste această pierdere şi, debusolat, a ajuns în braţele altor femei.
Cutremurător! Iată vedetele care au suferit avorturi spontane la filmări!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter