Iată cum s-au descurcat vedetele cu prima zăpadă

De Geo Berciu, pe

În timp ce meteorologii ne asaltează cu ştiri îngrijorătoare despre vreme, vedetele au profitat de prima zăpadă din acest an pentru a se distra şi pentru a-şi aminti despre distracţiile copilăriei. NU toţi au fost însă la fel de norocoşi…

Corina, care zile trecute a împlinit 34 de ani, s-a distrat din plin de zăpada proaspăt aşternută pe balconul ei. Nu a mai aşteptat să se îmbrace corespunzător şi a ieşit în ţinută de casă pentru o partidă de bulgăreală.
Iată cum s-au descurcat vedetele cu prima zăpadă

Dacă în weekend s-a distrat alături de fiul ei, Nicholas, făcând oameni de zăpadă, o dată cu prima zi a săptămânii Elena Gheorghe s-a văzut pusă în situaţia de a-şi  deszăpezi maşina, lucru nu tocmai plăcut.
Iată cum s-au descurcat vedetele cu prima zăpadă

Gabriela Cristea şi iubitul ei, Tavi Clonda, au plecat pentru un weekend la Braşov, însă vremea le-a cam dat bătăi de cap. „Ne-am incumetat sa plecam spre Brasov dar ne gandim serios sa ne intoarcem”, a scris Gabriela pe contul ei de Fcaebook, speriată de intemperiile. Totuşi, cei doi şi-au continuat drumul, care a durat mai mult ca de obicei, şi s-au distrat pe cinste alături de mama lui Tavi, a cărei zi de naştere a fost.
Iată cum s-au descurcat vedetele cu prima zăpadă

Elena Udrea a nimerit într-un peisaj de basm şi, pentru a se integra mai bine în peisaj, nu a ezitat să încerce miţoasa ciobanului de la stână. „Ninge! Zăpadă în sfârşit! După Roman, am ajuns la Corbu în Harghita. M-am cazat la Stâna Haiducilor şi m-am trezit dimineaţă într-un peisaj de basm! Acum ne pregătim de foc de tabără. Ciobanul Artimiță stă pe Facebook să vadă ce fac oile rămase la stână”, a povestit ea prietenilor virtuali.
Iată cum s-au descurcat vedetele cu prima zăpadă

Andreea Bănică a profitat de venirea zăpezii pentru a-şi scoate fetiţa la săniuş. După ce a echipat-o corespunzător şi ea s-a înfofolit bine, a scos-o pe micuţa Sofia pentru o tură  prin zăpadă, invitându-şi în acelaşi timp prietenii de pe reţeaua de socializare să li se alăture: „Ningeeeeeeeee!!Cine vine sa se dea cu saniuta?”
Iată cum s-au descurcat vedetele cu prima zăpadă

Unul dintre cei mai năpăstuiţi de venirea zăpezii s-a dovedit a fi Cabral, care şi-a spus off-ul pe site-ul lui, nu înainte însă de a curăţa omătul depus pe lângă casă. „Noi avem o chestie cu zapada… si cand spun „noi” ma refer la noi, barbatii… si chestia aia se numeste lene.  Anul asta am rasuflat cu totii usurati cand am vazut ca lopata de zapada ramane nefolosita.

Desigur, la nivel declarativ ne-am aliniat cu fetele in exprimarea parerilor de rau date de lipsa zapezii… dar pe interior ne-am frecat mainile, satisfacuti ca nu avem de ce nadusi, cu cefele transpirate si cu salele inghetate. Si uite ca de doua zile… suntem nevoiti sa iesim la zapada. Morti-copti trebuie sa ne extragem trupurile din caldura casei si sa iesim in frigiderul asta pentru niste amarate de potecute. Care potecute oricum se vor acoperi iar, asa ca, dupa ce ca este complet si total neplacut, mai e si munca in zadar”, a scris el, fiind aprobat de zeci de susţinători.
Iată cum s-au descurcat vedetele cu prima zăpadă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter