Vedete: Ce spune actorul preferat despre tine?

De Diana Zagrean, pe

Te topeşti după Brad Pitt, ai face orice pentru o întâlnire cu Johnny Depp, sau ai lăsa totul baltă pentru Orlando Bloom? Nu trebuie să te ruşinezi cu asta, toate avem un actor preferat. Chiar dacă genul tău este, mai degrabă, Leonardo diCaprio, sau îţi place un bărbat rebel ca Robert Downey Jr, actorul preferat spune multe despre personalitatea ta. Iată ce spune actorul preferat despre tine.

Brad Pitt

 
Dacă ai văzut toate filmele cu Brad Pitt şi ai face orice să adopţi şi tu câţiva copii din Etiopia alături de el, visul tău secret este să ai succes în carieră. Nu vezi legătura? Îţi spunem noi.

Faptul că te atrage Brad Pitt nu înseamnă numai că îţi plac blonzii şi că eşti uşor de impresionat când vine vorba de un vampir cu ochi albaştri (Interviu cu un vampir), un detectiv talentat (Seven), bărbatul sexy din imaginaţia ta (Fight Club), sau un personaj bizar (Benjamin Button). Înseamnă că, de fapt, tu îţi doreşti să fii ca Angelina Jolie.
Soţia lui Brad Pitt nu este doar mama copiiilor lui, ci şi o actriţă de renume internaţional, o divă sexy, un ambasador umanitar. Cum să nu vrei să fii în locul ei?

Johnny Depp

 
Dacă actorul tău preferat este Johnny Depp, nu înseamnă doar că îţi plac tipii misterioşi şi că ai o pasiune pentru piraţi.
Johnny Depp şi-a creat o imagine de rebel, de tip care nu spune multe despre viaţa lui privată, dar care trăieşte fiecare clipă la maxim, discret.
Faptul că te atrage un tip ca Johnny Depp înseamnă că ţi se pare că viaţa ta este cam plictisitoare şi că bărbatul perfect pentru tine este unul plin de mister.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter