Jonah Hill nu se mai oprește din slăbit și și-a lăsat o barbă uriașă. Actorul a ajuns de nerecunoscut / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:33

Actorul american Jonah Hill a ajuns de nerecunoscut după a slăbit considerabil, și-a lăsat barbă și a adoptat un look complet neglijent.

Superstarul de la Hollywood, în vârstă de 39 de ani, a fost fotografiat de paparazzi în Malibu, purtând un șort și un tricou, în timp ce se îndrepta spre plajă pentru a se întâlni cu câțiva prieteni.

Din imaginile apărute în mediul online se vede clar că Jonah Hill, odată cunoscut drept “grăsuțul de la Hollywood” a slăbit enorm în ultima perioadă, iar fanii aproape că nu l-au putut recunoaște. Internauții l-au comparat cu personajul lui Tom Hanks, din celebrul său film “Naufragiatul” (Cast away), din 2000.  Jonah Hill poartă și o barbă mare, lăsată să crească la voia întâmplării. El a fost fotografiat purtând o pereche de pantaloni scurți de culoare kaki, un tricou gri închis și o pereche de papuci. Actorul s-a dus întâi la un atelier de reparații cu palca de surf, apoi s-a întâlnit cu câțiva prieteni pe plajă.

Citeşte şi: Meg Ryan, de nerecunoscut la 61 de ani. Actrița fost văzută în public după o absență de șase luni

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente fotografii cu Jonah Hill.

Fanii actorului au făcut diverse comentarii după ce au văzut imaginile cu el.

Un fan a scris: „De ce arată ca Tom Hanks în Cast away?”, iar un alt fan a adăugat: „Arăta de parcă ar fi fost o dublură în filmul Cast away”.

„Îl iubesc pe Jonah, indiferent de cum arată. Fă ceea ce te face fericit”, „Te rog, dă-ne puțin din magia asta!”, „Arată foarte bine!”.

Citeşte şi: Gene Hackman, de nerecunoscut pe străzile din New Mexico. Actorul, de 93 de ani, surprins în timp ce mânca un burger

În presa mondenă internațională circulă zvonuri că Jonah Hill ar aștepta primul copil cu iubita lui, Olivia Millar, după ce au apărut speculații și despre o logodnă. Olivia a fost surprinsă purtând un inel cu diamante, ceea ce a stârnit multe semne de întrebare în rândul fanilor.

Jonah Hill și Olivia Millar ar fi fost văzuți la cumpărături într-un magazin de copii, iar vânzătoarea ar fi confirmat pentru publicația People că iubita starului de la Hollywood este însărcinată.

Înainte de a o cunoaște pe Olivia Millar, Jonaha fost logodit cu Gianna Santos, de care s-a despărțit în toamna lui 2020.

Citeşte şi: Kelly Osbourne, de nerecunoscut la doar câteva luni după ce a născut. Cum arată astăzi fiica lui Ozzy Osbourne / Foto

Jonah Hill este celebru pentru rolurile sale din “Superbad” (2007), „Knocked Up” (2007), „Funny People” (2009), „Get Him to the Greek” (2010) și „21 Jump Street” (2012). Rolul său memorabil de voce din „How to Train Your Dragon” (2010) a rămas, de asemenea, în memoria publicului.

Hill a fost nominalizat de două ori la Premiile Oscar, pentru rolurile memorabile din peliculele „Moneyball: Arta de a învinge” (2011) și „Lupul de pe Wall Street” (2013).

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter