Craig Russell, starul unui serial Netflix, la un pas de moarte. Medicii i-au descoperit o tumoare

De Oana Savin, pe

Un actor al serialului „Regina Cleopatra”, care rulează zilele acestea pe Netflix, a fost la un pas de moarte, după ce medicii i-au descoperit o tumoare de mărimea unei lămâi. Craig Russell se simțea perfect în momentul în care a ajuns pe platourile de filmare, în rolul lui Marcus Antonius.

Actorul galez a primit un rol important în serialul ce prezintă povestea reginei Cleopatra și nu se aștepta nicio clipă ca lumea lui să se schimbe peste noapte. La doar șapte luni de la terminarea filmărilor, Russell a intrat într-o operație din care nu știa dacă se va mai trezi.

Actorul Craig Russell din „Regina Cleopatra”, la un pas de moarte

Craig Russel, în vârstă de 45 de ani, a observat că vederea și auzul său pe partea de stângă deveneau tot mai slabe, iar migrenele de care suferea din adolescență reveniseră în forță. Acesta a avut mai multe simptome care l-au făcut pe actor să își viziteze medicul în luna ianuarie a acestui an.

„Chiar înainte de Crăciun am intrat în camera liberă și nu îmi aminteam cum să ies”, a spus Russell, citat de Mirror.co.uk.

„Era o singură ușă, nu era ca și cum aș fi avut mai multe ieșiri din care să aleg. Apoi, o săptămână mai târziu, mă plimbam pe un sens giratoriu, pe un drum pe care îl cunoșteam bine și am luat un viraj greșit. Fiul meu a întrebat unde mă duc. Habar nu aveam și a trebuit să mă îndrume spre casă. Acest lucru a început să se întâmple în mod repetat”, a povestit actorul.

Convins că simptomele sale erau ale anxietății, unui virus sau migrene, Craig a rămas surprins să afle că orbește la ochiul stâng.

Medicul „s-a uitat la partea de jos a ochiului meu stâng și mi-a spus instantaneu că voi avea nevoie de o tomografie”, a spus actorul din „Regina Cleopatra”.

Craig Russell, care este un împătimit al sportului și un etern optimist, zice că niciodată nu s-a gândit că ar fi vorba de ceva grav. Chiar și în momentul în care a fost chemat pentru un RMN, el nu și-a făcut griji.

Citește și: Khloe Kardashian, operată la față pentru a-i fi îndepărtată o tumoare. Cum a descoperit-o

„Întotdeauna am fost pozitiv. M-am gândit doar că am 45 de ani și poate am nevoie de ochelari”, a explicat actorul.

În cele din urmă, medicii i-au dat îngrozitoarea veste: avea pe creier o tumoare de mărimea unei lămâi, despre care doctorii cred că se afla în creștere de 15 ani.

Medicii l-au anunțat că trebuie să îl opereze de urgență, însă soția lui Russell a știut că el are puterea necesară pentru a trece peste această problemă.

Citește și: Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, a scăpat de tumoarea la stomac. „A fost un diagnostic grav!”

„Am fost avertizat că pot muri în timpul procedurii pentru că era atât de complicat. Dar dacă nu era îndepărtată, putea provoca convulsii și accidente vasculare cerebrale”, a epxlicat Russell.

Operația de înlăturare a tumorii a durat șase ore. Medicii au reușit să înlăture întreaga tumoare care era și benignă.

O nouă provocare

Din păcate, actorul s-a confruntat la scurt timp după operație cu o nouă problemă de sănătate.

„M-am întors pentru scurt timp la spital pentru că Kate (soția lui) observase că o capsă elibera lichid și medicii și-au dat seama că era o umflătură mare pe capul meu. În interior au început să se acumuleze lichide”, a dezvăluit actorul din serialul Netflix.

Citește și: Diagnosticul care a dărâmat-o pe Sharon Stone: „Am o tumoare fibroidă mare și am trecut printr-o procedură incorectă”

Pentru a controla umflătura, lui Craig i s-a spus că facă cât mai multă mișcare, pe fondul temerilor că opțiuni mai invazive, precum drenajul lombar, ar putea duce la o infecție gravă.

Citește și: Soția lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoare în timpul sarcinii. Artistul se luptă cu anxietatea și depresia de când a aflat

„M-am plimbat zilnic, am ridicat greutăți și am mâncat o mulțime de alimente antiinflamatoare. A funcționat pentru că, atunci când am revenit, chirurgul mi-a spus că umflătura a dispărut. Am fost extrem de fericit”, și-a amintit el.

După două lui, Craig Ryussell a început să se simtă mult mai bine. Auzul i-a revenit, iar vederea la ochiul stâng se îmbunătățește încet. De asemenea, migrenele au dispărut complet. Totuși, actorul este nevoit să facă câte un RMN la fiecare șase luni în următorii 10 ani pentru a se asigura că tumora nu a revenit.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter