Dana Budeanu critică vedetele care își fac intervenții estetice: „Rățoi expandat, Donlad Duck, de ce minți că nu ai?”

De Raluca Vițu, pe

Dana Budeanu a publicat în mediul online un clip video în care vorbește despre vedetele din showbiz-ul autohton care au recurs la operații estetice.

Celebra creatoare de modă s-a declarat dezgustată de femeile care frecventează des cabinetul medicului estetician, iar apoi când sunt întrebate nu recunosc că și-au făcut ajustări și îmbunătățiri, deși se vede cu ochiul liber.

„Raton, rățoi expandat, Donald Duck!”

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești, efectiv, raton, rățoi expandat, Donald Duck.

Citeşte şi: Dana Budeanu dă verdictul: „Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” 

Pentru că ți-ai băgat în gură și se vede. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca două branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți.” – a spus Dana Budeanu pe Facebook.

Citeşte şi: Cum se înțelege Dana Budeanu cu fostul soț. Stilista și Radu Budeanu au împreună două fete gemene

Creatoarea a explicat apoi, tot legat de subiectul intervențiilor estetice, că situația vedetelor de afară este complet diferită față de ce se întâmplă în România. Deoarece celebritățile internaționale apelează la doctori foarte buni, cu experiență, nu la “bucătari, ospătari care sunt și esteticieni”.

Dana Budeanu spune că tot ce se întâmplă la noi, toată această frenezie a intervențiilor, reprezintă o adevărată “nenorocire” cauzată de “escrocheria generalizată”. Ea atrage astfel atenția celor care își doresc să-și facă astfel de proceduri estetice că există mulți doctori esteticieni care nu sunt suficient de calificați pentru a-și face meseria.

„În ziua de astăzi, oricine poate fi estetician!”

“Voi când vă uitați la Angelina Jolie, la Jennifer Lopez și la Beyonce, să știți că ele au niște doctori doar ai lor, care lucrează doar cu ele.

Citeşte şi: Gina Pistol, deranjată de Dana Budeanu: „Nu am fost de acord. M-am simțit vizată”

Când începi acest drum, te duci doar la doctorul ăla, nu cum mergeți voi, la bucătari, la ospătari care sunt și esteticieni. În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician, care face un curs de cosmetică și învață să șteargă gene, să facă sprâncene și îți bagă și 2-3 seringi de botox.

E cea mai mare nenorocire. Pentru a interveni pe fața cuiva trebuie să știi anatomie, unde se află fiecare mușchi etc.”, a completat Dana Budeanu.

Dana Budeanu spune că bărbații nu mai dețin controlul în relație

Stilista vedetelor a vorbit în urmă cu câteva săptămâni și despre modul în care, în opinia ei, bărbații au pierdut controlul în relația de cuplu și se lasă manipulați de partenere. Ea îi dă exemplu pe cei care se duc la cumpărături, la supermarket, cu liste uriașe pentru că soțiile/iubitele lor sunt “prea obosite” să o mai facă după ziua de muncă.

„Nici cei mai șmecheri bărbați nu sunt în control!”

„Sunt bărbați liniștiți care cred că ei sunt în control. Nici cei mai șmecheri bărbați nu sunt în control. Pentru că fiecare bărbat are o slăbiciune pentru femeie. Te rog să te duci la supermarket la ora 17:30. Sunt numai bărbați, de ce? Unde te duci când ieși de la birou? La supermarket că ai de luat. Ea nu se oprește că e obosită, se duce el.

Citeşte şi: Dana Budeanu, revoltată de situația bătrânilor din România: „Este țara în care mi-e rușine să trăiesc!”

Şi îi vezi acolo cum se uită în telefon dacă a luat aia şi aia.  Poate vrei şi tu să ajungi acasă. Poate vrei şi tu un pahar de vin sau ceva, să zaci? Poate nu știu, lucrezi undeva de ți-e greu? Sau poate doar ești bărbat și simți asta. Nu mai există viața aia.  E cel mai mare coșmar” – a precizat ea, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter