Taylor Swift este din nou singură. Relația cu Joe Alwyn s-a încheiat după șase ani

De Oana Savin, pe

Taylor Swift și joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație. Artista, care în prezent se află în turneu, și fostul ei iubit s-au cunoscut în anul 2016.

De-a lungul anilor, s-a zvonit că cei doi s-au logodit, însă informațiile nu au fost niciodată confirmate de ei.

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit

Taylor Swift și Joe Alwyn păreau de nedespărțit. Însă, se pare că lucrurile au luat o altă turnură. Artista a pornit în turneul Eras, în timp ce actorul britanic în vârstă de 32 de ani, care de obicei o însoțea, a fost de nevăzut zilele acestea.

O sursă apropiată celor doi a confirmat pentru People că celebra artistă și Alwyn și-au încheiat relația care dura de șase ani.

„Dacă aș avea un bănuț pentru fiecare dată când mi s-a spus că m-am logodit, atunci aș avea o grămadă de bănuți”, a glumit Alwyn în urmă cu ceva timp.

Citește și: Taylor Swift și Joe Alwyn s-ar fi logodit. Artista și actorul formează un cuplu din 2017

„Adevărul este că, dacă răspunsul ar fi fost da, nu aspune, iar dacă răspunsul ar fi fost negativ, tot nu aș spune”, a răspuns actorul în momentul în care a fost întrebat dacă este pregătit să meargă la altar cu Taylor Swift.

Artista și Alwyn și-au început relația în 2016. Anterior, o sursă a declarat că Taylor „este foarte fericită” în această relație.

„El este piatra ei. Relația lor este matură și minunată”, a adăugat atunci sursa.

Citește și: Forbes 2022: Rihanna, Taylor Swift și Beyonce, printre cele mai puternice 100 de femei din lume. Ce averi au cele trei dive

Swift și Alwyn și-au păstrat relația departe de ochii oamenilor

Cei doi au început să colaboreze pe plan muzical, în timpul pandemiei, culminând cu un premiu Grammy.

Joe Alwyn și Taylor Swift au preferat, de-a lungul timpului, să își țină relația privată, fără să le ofere fanilor prea multe detalii.

Citește și: Pisica lui Taylor Swift, în top 3 cele mai bogate animale de companie. Felina are o avere de 97 milioane dolari

„Înțeleg curiozitatea oamenilor în lumea în care trăim, despre viața privată a oamenilor. Ei bine, nu o înțeleg, dar știu că există”, a afirmat actorul britanic, în urmă cu mai mult timp.

„Pentru mine, pur și simplu nu simt că este ceva ce vreau să ofer pentru a fi distrus de oameni care nu știu nimic despre ea și nu este al lor să îl aibă”, a explicat Alwyn.

Citește și: Gala BRIT Awards 2021: Taylor Swift, prima artistă care va primi trofeul Global Icon

„Sunt conștient că oamenii vor să știe despre această parte a vieții mele. Cred că am reușit să îmi țin viața personală privată, dar chiar prefer să vorbesc despre muncă”, a mai spus actorul.

În august 2018, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timpul unei ieșiri rare la Londra, la doar o lună după ce și-au petrecut o lună la Turks și Caicos.

Taylor Swift, care la acea verme filma și la Cats, a participat împreună cu Joe Alwyn la gala premiilor BAFTA.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Taylor Swift și Joe Alwyn

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter