Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 13:40

Gwyneth Paltrow a fost măritată timp de 13 ani cu Chris Martin, iar în prezent este soția lui Brad Falchuck. De-a lungul anilor, însă, celebra actriță a mai avut relații care au ținut primele pagini ale ziarelor, cu alte două staruri de la Hollywood: Brad Pitt și Ben Affleck.

Invitată în podcastul „Call Her Daddy”, Gwyneth Paltrow a dat detalii picante despre relațiile avute cu doi dintre cei mai râvniți actori. Mai întâi, aceasta a afirmat că amândoi erau buni în ceea ce privește sărutul, iar apoi a trecut la un subiect mai fierbinte.

Gwyneth Paltrow, despre relațiile cu Brad Pitt și Ben Affleck

Actrița, în vârstă de 50 de ani, a răspuns unor întrebări mai picante, referitoare la care dintre cei doi foști iubiți ai ei sunt mai buni la pat.

„Asta este foarte greu. Pentru că Brad era un fel de chimie măreață, dragostea vieții tale, un fel de cuplare. Și apoi Ben a fost, cum ar fi, excelent din punct de vedere tehnic. Nu-mi vine să cred că fiica mea, Apple, ascultă asta!”, a afirmat Gwyneth Paltrow.

Actrița a continuat cu dezvăluirile, spunând că Ben Affleck a făcut-o să râdă mai mult, Brad Pitt a fost mult mai romantic.

Citește și: Cum se ține dieta macrobiotică, preferata actriței Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow s-a logodit cu Brad Pitt în anul 1996, însă nu au mai ajuns la altar. La scurt timp după despărțirea de Pitt, aceasta și-a regăsit fericirea în brațele lui Affleck, cu care a avut o relație până în anul 2000.

În 2003, Gwyneth Paltrow s-a măritat cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care are și doi copii, Apple (18 ani) și Moses (17 ani).

În timpul podcastului îndrăgita actriță a jucat un joc în care a trebuit să aleagă cu cine s-au culca, mărite și pe cine ar omorî, protagoniștii fiind tot Brad Pitt, Ben Affleck și Chris Martin.

Citește și: Gwyneth Paltrow, ședință foto nud la 50 de ani

„Cred că Brad”, a recunoscut Paltrow, făcând referire la faptul că acesta ar fi cel pe care l-ar mai vrea în patul ei.

De asemenea, Gwyneth a zis că s-ar recăsători cu Chris Martin, iar pe Ben Affleck l-ar „omorî” în joc.

Reacția lui Apple, fiica actriței cu Chris Martin

Apple Martin, care a ascultat întregul podcast, a avut o reacție de-a dreptul amuzantă la comentariile despre sex ale mamei sale.

Într-o postare pe Instagram, gazda podcastului, Alex Cooper, a dezvăluit cum a reacționat fiica de 18 ani a actriței Gwyneth Paltrow în timp ce mama sa vorbea despre foștii ei iubiți.

Citește și: Gwyneth Paltrow: „Copiii ruinează relația de cuplu. Este foarte greu!”

Apple, care poartă o pereche de ochelari de soare, își pune mâinile la urechi și râde stânjenită. În ciuda reacției ei vizibil deranjate de aceste comentarii, nu a fost pentru prima dată când tânăra a reacționat în public la subiecte cu topic sexual.

Citește și: Gwyneth Paltrow și-a șocat fanii cu aroma unei noi lumânări create de ea

În timpul podcastului, Gwyneth Paltrow a dezvăluit că ambii copii au urmat un curs de educație sexuală când erau mai mici.

„Îmi amintesc că ambii mei copii au mers la această școală elementară fantastică de aici, din Los Angeles, după ce ne-am mutat din Londra. Și le-au predat educație sexuală în clasa a VI-a. Chiar nu eram pregătită pentru informațiile cu care au venit acasă”, a mărturisit celebra actriță.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gwyneth Paltrow și fiica sa, Apple

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter